Opublikowano 14 maja 200816 l (pipi)a Brutality mną zamiotło jako całość, ale solowo IMO Necro w Death Rap lepszy... Death Rap lepsze? IMO obok "i need drugs" to jego najgorsze wydawnictwo.Z segzorcystą mam problem ,bo nie moge tej płyty jako całości ocenić , dużo fajnych pojedynczych kawałków , ale jako LP za bardzo monotematyczna.Najlepszy Necro to Prefix i Gory days. Brutality wiadomo , ogień;]
Opublikowano 14 maja 200816 l Seksorcysta fajny, a mi Death Rap wchodzi jak marzenie, świetna płyta...
Opublikowano 14 maja 200816 l Dopiero raczkuje w horror rapie i konkretnie mi ta muzyka "ryje banie" . Twiztid i ICP zmiotlo mnie, ale sprawdzalem necro, ill bill'a, boondoxa, la coke nostra i wszystko mnie odrzucilo monotonią. Ogólnie, Jamie Madrox i ICP ro.zpierdalaja, za.(pipi)isty klimat psychozy w swojej muzyce maja. Dacie cos podobnego wlasnie do tego ? Plytowo, to mnie twiztida 'the cryptic collection' roz(pipi)al, jesli chodzi o icp, to 'the great milenko'.
Opublikowano 14 maja 200816 l Sprawdź Anybody Killa, Sutter Kaina, wszystkie części Psychopathics from Outer Space, Eshama koniecznie, Blaze Ya Dead Homie, Dark Lotusy, Gravedigerzzów, The Devil'z Rejects... masa tego jest! Edytowane 14 maja 200816 l przez Gość
Opublikowano 14 maja 200816 l http://www.youtube.com/watch?feature=relat...p;v=1mU5ajxPEgw ku.rwa cudo Edit: po pobieznym sprawdzeniu tych wałków nasuwaja mi sie nastepujace wnioski: -dark lotus, blaze ya dead homie sa fajne. -sutter kain rozp.ierdala -psychole z kosmosu to skladanki, musze sciagnac i obczaic -reszta mi sie nie spodobala. Edytowane 14 maja 200816 l przez FARMEROS
Opublikowano 14 maja 200816 l no (pipi)a jak można Eshama i Odrzutów Diabła nie lubić ;/ Edytowane 14 maja 200816 l przez Gość
Opublikowano 14 maja 200816 l Trzeba byc Farmerem, ot co. Nie podobaja mi sie, teksty maja cudowne, ale nudne barwy glosu i zejsciowe bity IMO . Nie podoba mi sie, ale oc kto lubi. @down: juz lukam i próbuje. Edytowane 15 maja 200816 l przez FARMEROS
Opublikowano 15 maja 200816 l Agency 1994 r0zpirdala! Na spróbowanie http://rapidshare.com/files/115099223/05-agency_1994-reindeer_games_ft_ya-ya-ftd.mp3.html
Opublikowano 15 maja 200816 l http://hazardoussubstances.blogspot.com/2008/03/never-so-deep-records-hardcore-rap.html Diabeu to wczesniej dawał...
Opublikowano 15 maja 200816 l Thx, nie czytalem calego tematu. Odwdziecze sie dajac plytke Brotha Lyncha Hunga. http://secured.in/download-60915-9077323b.html Poyebanstwo ;]
Opublikowano 15 maja 200816 l Pierwsza EPka i pierwsze LP to klasyk gatunku jak pierwsze Gravediggaz.Polecam
Opublikowano 16 maja 200816 l niektóre kawałki może i tak, ale taki Arabic Terrorist to genialny track.
Opublikowano 16 maja 200816 l Myślę ,że na miesiąc przed premierą warto zebrać wszystko co wiemy o nadchodzącym albumie ILL Billa.W zasadzie teraz tylko na to czekam i na Cokanostre. Potwierdzone kawałki: A Bullet Never Lies-poprawne Coka Moshiach" (+ Raekwon) My Uncle War Is My Destiny" (+ Immortal Technique and Max Cavalera).Rozpie.rdalający kawałek z epickim podkładem i kozackim featuringiem Cavalery , ciekaw jestem jeszcze Immortal Technique`a ,bo ten też sie nie pie.rdoli . White Nigger" – średnio mi podchodzi Za podkłady ma odpowiadać: Dj Muggs (dawno go nie słyszałem , on odpowiada za wczesne brzmienie House of pain i Cypress Hillu) Dj Lethal (świetne podkłady dał na trzeci i najlepszy moim zdaniem House of pain ) Dj Premier Necro jakiś tam Todd Ray , nie znam go Mike Shinoda -z tego (pipi) nie zadowolony jestem ;/ również rapować ma. Gościnnie : Necro Howard Jones , Max Cavalera , H.R. (słyszał to ktoś?) , Darryl Jenifer - to z cięższego brzmienia. Raekwon B-Real Tech N9ne Slaine Vinnie paz Everlast Immortal Technique Raczej zdziwki nie ma ,że tacy a nie innie goście.Część to koledzy z La Coka , część to koledzy z równoległych projektów (weed vs.cocaine).Z Ikon the verbal hologram Ill bill już nagrywał. W sumie najbardziej zaskakuje chyba Immortal Technique , ale dobrze ,że takie za(pipi)iste podziemie trzyma razem. Jako ciekawostka to ostatnio Mike Skinner z the Streets spropsował Necrownika mówiąc ,że to jeden z jego ulubionych raperów.
Opublikowano 16 maja 200816 l inna sprawa to to że Skinner się totalnie s(pipi)ił i produkuje kiszkę stolcową
Opublikowano 16 maja 200816 l True , ale pierwsza i druga płyta kozak.Ostatnio nawet polski raper pezet zerżnął pomysł na teledysk z kultowego blinding by the lights.Co ciekawe w tym wywiadzie Skinner mówił ,że w jednym kawałku z pierwszej płyty solowej słychać jak matka go na obiad woła xD .Dobrze ,że płyta będzie wydana w starym dobrym domowym lebelu Uncle Howie rec. , Necro od kiedy jest w dużej wytwórni stracił trochę ząb (Koch rec.)
Opublikowano 17 maja 200816 l co ty mówisz? bill w strange music wychodzi - tam gdzie nowy tech n9ne, prozak czy tam krizz kaliko. Dj Muggs (dawno go nie słyszałem , on odpowiada za wczesne brzmienie House of pain i Cypress Hillu) obadaj dj muggs & sick jacken (ten z psycho realm) - legend of the mask & the assasin z tamtego roku. niedługo ma wyjść też nowy album planet asia w całości przez niego wyprodukowany + nowe soul assasins (jakiś wałek z mitchy slickiem wyciekł już) a wcześniej no to wiadomo płyta z gza była. jeszcze jeśli chodzi o muggsa to za(pipi)ista jest jego solówka "dust", ale tam rapu nie znajdziesz.
Opublikowano 18 maja 200816 l Internet powiedział to : Label :Uncle Howie Records ,Strange Music ,Fontana Records Co do Muggsa , soul assasin dobrą płytą była ona.
Opublikowano 18 maja 200816 l http://poznanskirap.com/player/zdjecia_mistrztujest.html Badajcie to.Polscy fani necro i ICP.Dobre gusta.
Opublikowano 18 maja 200816 l zdjęcia widziałem juz jakiś czas temu. słoniu na solówce ma bardziej pojechać w te tematy, a na mikstejpie z shellerinim jest jeden podkład od necro.
Opublikowano 18 maja 200816 l właśnie po dłuższej przerwie wróciłem do suttera (klip obejrzałem) i pier.dole typa za te pedofilskie jazdy. o wszystkim moge słuchać, ale tego kure.stwa nie zniose.
Opublikowano 18 maja 200816 l właśnie po dłuższej przerwie wróciłem do suttera (klip obejrzałem) i pier.dole typa za te pedofilskie jazdy. o wszystkim moge słuchać, ale tego kure.stwa nie zniose. ke ;P?
Opublikowano 19 maja 200816 l http://poznanskirap.com/player/zdjecia_mistrztujest.html Badajcie to.Polscy fani necro i ICP.Dobre gusta. Ale bieda... Ogolić się na pałę i fakolcami zarzucać to moja stara może nawet kolesie wyglądają na klony dresiarzy z Hophipowcami, a farba na ryju to gdzie?