Jump to content

Featured Replies

Posted

Witam.

Mam pytanie jak zrobić update konsoli żeby odtważała Filmy z CD???

Od razu mówi że konsola nie jest podpieta do netu, bo narazie nie mam takiej możliwości. Można ściagnąć taki update z internetu w PC, wrzucić na płyte CD czy Dvd i odpalić na konsoli??? Będzie all dobrze działało???

PS. Przepraszam jesli temat już był.

• Replies 22
  • Views 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

divx?

ktos mial podobny problem lecz gdy uruchamiamy film to kodeki sie pobieraja odzielnie (nie w updejcie)

• Author

Czyli jak wezme pierwszy lepszy film, wypale na CD to będzie działał na xpudle??

• Author

mówiłem że nie mam takiej możlowości, nie mozdfa ściągnąć jakiś kodeków z netu ale w PC??

ale divx na nieprzerobionej konsoli ?

• Author
nawet jeśli wypalisz ten update i on się zainstaluje to i tak nie da rady, ponieważ po wrzuceniu filmu jeszcze ściągają się kodeki

pozdro

Podobno X'box może odtważać filmy z płyty CD.

Tak sie składa że udało mi sie podłączyć konsolke do netu. I jak teraz zrobić żeby film mi działał?? Bo włozyłem shreka i nic nie działało, pisało że płyta ma rózne pliki multimedialne i tyle.

PS. Mam XB arcade bez dysku

Edited by Godsmack

• Author

oki, to przekonwertuje i sprawdze ^_^ Jaki polecacie Konwerter???

Edited by Godsmack

ale divx na nieprzerobionej konsoli ?

Generalnie to nie istnieje coś takiego jak przeróbka konsoli :)

Co do konwerterów to najprostszy i darmowy jest virtual dub, jeszcze tylko kodeki divixa sobie kup i możesz konwertować.

• Author

Dajcie jakiś darmowy konwerter i łatwy w obsłudze, ten virtual Dub nie zabardzo mi sie podoba

• Author

Jutro sprawdze czy filmy działają, bo dziś nie miałem czasu.

nie beda dzialac

raz to kodeki trzeba sciagnac przez XBL

a dwa to kazdorazowo gdy chcemy odtworzyc divxa system musi chyba dostac licencje przez XBL zeby to zrobic bo mimo iz kodeki sa to i tak bez XBL wyskakuje blad, a po podpieciu wszsytko jest ok....

• Author

Ale ja jestem zarejestrowany w XBL i działa mi net w konsoli. ^_^ ^_^ Czyli filmy też będą działać

tak beda jak bedziesz podpiety do netu

sugerowalem sie tematem watku "Update Konsoli, Bez netu"

Ale ja jestem zarejestrowany w XBL i działa mi net w konsoli. ^_^ ^_^ Czyli filmy też będą działać

Cos sciemniasz koles w pierwszym poscie napisales ze nie masz netu, a tak po za tym to gdybys byl podpiety do sieci to tego tematu by nie bylo bo filmy by Ci hulaly spokojnie.

• Author

bo wtedy nie miałem jeszcze XBL, porzyczyłem kabel sieciowy od znajomego i XBL mi działa.

bo wtedy nie miałem jeszcze XBL, porzyczyłem kabel sieciowy od znajomego i XBL mi działa.

Jezeli tak to wkladasz plytke z filmem do czytnika a dalej wszystko jasne, musisz tylko zainstalowac update.

• Author

Wiem, kilkam filmy wideo i klikam żeby czytało z płyty, filmy już działają. Dzięki za pomoc

Temat mozna zamknąć :D

PS. x360 super sprzęcik :D