Opublikowano 17 maja 200816 l Witam. Mam pytanie jak zrobić update konsoli żeby odtważała Filmy z CD??? Od razu mówi że konsola nie jest podpieta do netu, bo narazie nie mam takiej możliwości. Można ściagnąć taki update z internetu w PC, wrzucić na płyte CD czy Dvd i odpalić na konsoli??? Będzie all dobrze działało??? PS. Przepraszam jesli temat już był.
Opublikowano 17 maja 200816 l ktos mial podobny problem lecz gdy uruchamiamy film to kodeki sie pobieraja odzielnie (nie w updejcie)
Opublikowano 17 maja 200816 l Autor Czyli jak wezme pierwszy lepszy film, wypale na CD to będzie działał na xpudle??
Opublikowano 17 maja 200816 l Autor mówiłem że nie mam takiej możlowości, nie mozdfa ściągnąć jakiś kodeków z netu ale w PC??
Opublikowano 17 maja 200816 l nawet jeśli wypalisz ten update i on się zainstaluje to i tak nie da rady, ponieważ po wrzuceniu filmu jeszcze ściągają się kodeki pozdro
Opublikowano 17 maja 200816 l Autor nawet jeśli wypalisz ten update i on się zainstaluje to i tak nie da rady, ponieważ po wrzuceniu filmu jeszcze ściągają się kodeki pozdro Podobno X'box może odtważać filmy z płyty CD. Tak sie składa że udało mi sie podłączyć konsolke do netu. I jak teraz zrobić żeby film mi działał?? Bo włozyłem shreka i nic nie działało, pisało że płyta ma rózne pliki multimedialne i tyle. PS. Mam XB arcade bez dysku Edytowane 17 maja 200816 l przez Godsmack
Opublikowano 17 maja 200816 l bo może zły format. działają tylko divixy. avi ani nic innego nie śmiga
Opublikowano 17 maja 200816 l Autor oki, to przekonwertuje i sprawdze ^_^ Jaki polecacie Konwerter??? Edytowane 17 maja 200816 l przez Godsmack
Opublikowano 17 maja 200816 l ale divx na nieprzerobionej konsoli ? Generalnie to nie istnieje coś takiego jak przeróbka konsoli Co do konwerterów to najprostszy i darmowy jest virtual dub, jeszcze tylko kodeki divixa sobie kup i możesz konwertować.
Opublikowano 17 maja 200816 l Autor Dajcie jakiś darmowy konwerter i łatwy w obsłudze, ten virtual Dub nie zabardzo mi sie podoba
Opublikowano 18 maja 200816 l nie beda dzialac raz to kodeki trzeba sciagnac przez XBL a dwa to kazdorazowo gdy chcemy odtworzyc divxa system musi chyba dostac licencje przez XBL zeby to zrobic bo mimo iz kodeki sa to i tak bez XBL wyskakuje blad, a po podpieciu wszsytko jest ok....
Opublikowano 18 maja 200816 l Autor Ale ja jestem zarejestrowany w XBL i działa mi net w konsoli. ^_^ ^_^ Czyli filmy też będą działać
Opublikowano 18 maja 200816 l tak beda jak bedziesz podpiety do netu sugerowalem sie tematem watku "Update Konsoli, Bez netu"
Opublikowano 18 maja 200816 l Ale ja jestem zarejestrowany w XBL i działa mi net w konsoli. ^_^ ^_^ Czyli filmy też będą działać Cos sciemniasz koles w pierwszym poscie napisales ze nie masz netu, a tak po za tym to gdybys byl podpiety do sieci to tego tematu by nie bylo bo filmy by Ci hulaly spokojnie.
Opublikowano 18 maja 200816 l Autor bo wtedy nie miałem jeszcze XBL, porzyczyłem kabel sieciowy od znajomego i XBL mi działa.
Opublikowano 18 maja 200816 l bo wtedy nie miałem jeszcze XBL, porzyczyłem kabel sieciowy od znajomego i XBL mi działa. Jezeli tak to wkladasz plytke z filmem do czytnika a dalej wszystko jasne, musisz tylko zainstalowac update.
Opublikowano 18 maja 200816 l Autor Wiem, kilkam filmy wideo i klikam żeby czytało z płyty, filmy już działają. Dzięki za pomoc Temat mozna zamknąć PS. x360 super sprzęcik