Opublikowano 2 czerwca 200816 l Nowa płyta szwedzkiego zespołu, premiera była 30 maja, w polskim necie lekko zawrzało bo ich piosenka 40:1 traktuje o Polskich Termopilach czyli bitwie pod Wizną. Mocne granie, mi trochę przypomina Disturbed(znacznie lepsze Disturbed) Piosenki o tematyce wojennej, czasem wejścia keybordu. Ogółem polecam mocno, linka nie mam.
Opublikowano 2 czerwca 200816 l Niezła kapela IMO. Ot, mocny power metal. Mnie bardzo podeszła. Macie linka The Art of War A tu wspomniany przez Mikes'a utwór 40:1 Edytowane 2 czerwca 200816 l przez zaton666
Opublikowano 30 czerwca 200816 l Przez chwile mi się wydawało że nawet cała płyta mi się podoba, ale jednak wchodzi mi tylko Ghost Division i 40:1. Ten ostatni- mistrzostwo (częściowo przez tematyke rzecz jasna).
Opublikowano 7 maja 201113 l Nikt już tego nie słucha? IMO zaje.biście grają , http://www.youtube.com/watch?v=01IaKb6DmTw
Opublikowano 7 maja 201113 l Lekka gimberiada jest, ale czasami warto se strzelić coś takiego. Chyba, że jesteś true metalem, wtedy sorry ;]
Opublikowano 5 lipca 201113 l Ssą łosie podniecający się, że Sabaton spiewa o Polakach. Zespół tylko kosi kasę na naiwniakach, więc.. no tak, poniekąd ssie kasę owych łosi