June 2, 200817 yr Nowa płyta szwedzkiego zespołu, premiera była 30 maja, w polskim necie lekko zawrzało bo ich piosenka 40:1 traktuje o Polskich Termopilach czyli bitwie pod Wizną. Mocne granie, mi trochę przypomina Disturbed(znacznie lepsze Disturbed) Piosenki o tematyce wojennej, czasem wejścia keybordu. Ogółem polecam mocno, linka nie mam.
June 2, 200817 yr Niezła kapela IMO. Ot, mocny power metal. Mnie bardzo podeszła. Macie linka The Art of War A tu wspomniany przez Mikes'a utwór 40:1 Edited June 2, 200817 yr by zaton666
June 30, 200817 yr Przez chwile mi się wydawało że nawet cała płyta mi się podoba, ale jednak wchodzi mi tylko Ghost Division i 40:1. Ten ostatni- mistrzostwo (częściowo przez tematyke rzecz jasna).
May 7, 201114 yr Nikt już tego nie słucha? IMO zaje.biście grają , http://www.youtube.com/watch?v=01IaKb6DmTw
May 7, 201114 yr Lekka gimberiada jest, ale czasami warto se strzelić coś takiego. Chyba, że jesteś true metalem, wtedy sorry ;]
July 5, 201114 yr Ssą łosie podniecający się, że Sabaton spiewa o Polakach. Zespół tylko kosi kasę na naiwniakach, więc.. no tak, poniekąd ssie kasę owych łosi