Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Making of recka - SingStar: Wakacyjna Impreza

Featured Replies

Opublikowano

Jak robiliśmy reckę SingStar: Wakacyjna Impreza

Pełne szaleństwo! Absolutny precedens. Po raz pierwszy możecie zobaczyć, jak wygląda przygotowanie recenzji do PE! Przed wami materiały z recenzji SingStar: Wakacyjna Impreza. Jak zawsze, także i tym razem musieliśmy się przebrać. Co zaśpiewaliśmy, i dlaczego mamy setki fanek? Szczegóły poniżej!

KLIKNIJ TUTAJ - na wlasną odpowiedzialność:) SingStar: Wakacyjna Impreza

Że niby głupie? Że niby obciach? O to właśnie chodzi.

Edytowane przez Dzujo

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 1,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szaleństwo ? Czy ja wiemmm.... singstar jak singstar nie widze w tym nic nadzwyczajnie ciekawego

Edytowane przez ArkejD

Opublikowano
Jak robiliśmy reckę SingStar: Wakacyjna Impreza

a kogo to obchodzi? czy jak bym wrzucił tutaj materiał z moich imprez to też byście oglądali? wątpię...

Opublikowano

Tylko ,że Ty jesteś waldusthecyc ,a oni to redaktorzy pewnego magazynu. Potem możesz spojrzeć na nazwę forum.

Opublikowano

W sumie to malo ciekawe, interesujace, smieszne czy przyjemne. Takie wyglupy ktore bawia tylko tych, co je nagrywali.

Opublikowano
W sumie to malo ciekawe, interesujace, smieszne czy przyjemne. Takie wyglupy ktore bawia tylko tych, co je nagrywali.

dokładnie o to mi chodzi - ja też pamiętam wiele fajnych imprez, lecz budzą one radość tylko moją i osób, z którymi się bawiłem.

Tylko ,że Ty jesteś waldusthecyc ,a oni to redaktorzy pewnego magazynu. Potem możesz spojrzeć na nazwę forum.

i co z tego? A co mnie oni interesują? Ja tu o grach czytam, względnie o sklepie psx extreme, a nie parze facetów drących paszczę do plastikowych mikrofonów.

Edytowane przez waldusthecyc

Opublikowano

@waldus - tez mnie to nie interesuje lecz po prostu stwierdzam fakt ,że niektórych może i mają to prawo na własne forum wrzucić;]

Opublikowano

Może to początek nowej serii? "Making of np making of Recka: Buzz , Guitar matoł itd. Więc nie narzekać :P

i inne "programy" typu "Minikurs podpalania pierda prowadzi Hiv Sensei Inicjatywa fajna Prosim węcej i ostrzej.

Opublikowano
Może to początek nowej serii? "Making of np making of Recka: Buzz , Guitar matoł itd. Więc nie narzekać :P

i inne "programy" typu "Minikurs podpalania pierda prowadzi Hiv Sensei Inicjatywa fajna Prosim węcej i ostrzej.

HIT gwarantowany

tez mnie to nie interesuje lecz po prostu stwierdzam fakt ,że niektórych może i mają to prawo na własne forum wrzucić;]

no faktycznie - z tym nie będę polemizować. lecz również mam prawo skrytykować :-)

Edytowane przez waldusthecyc

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

O ja pierdzielę, jaka szalona zabawa! Ci Zg(Red.)ziole są naprawdę zeschizowani, a ja sądziłem, że w Gazecie Ekstrim zapodajecie ściemę!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

graty zobaczcie profil kolesia netcasty to jest prze (pipi). Zalapal sie juz na reklame w niemieckiej telewizji ale n00b spiewa na easy :P

http://uk.youtube.com/watch?v=Zqf003UZ9uY

http://uk.youtube.com/watch?v=_FNTDv5nIwQ

http://uk.youtube.com/watch?v=RhCLOTJfDWk&...1E3&index=0

dla kogos kto nie gral w singstara filmiki moga byc nieciekawe ale i tak polecam