Jump to content

Need teammate !

KILa

Recommended Posts

Posted

Siemanko, szukamy 2 osob ktore chcialy by powalczyc z nami ( KILa, Trella ) na Xbox Fun Day 2008.

Gramy PRO ;) 3 miejsce murowane, chcemy zawojowac o wiecej.

Zapraszam wszystkich chetnych na Live gametag bdg KILa.

gg: 1994522

tlen: kilax@tlen.pl

• Replies 23
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dałby bóg, żebym to ja za coś tam odpowiadał, wtedy nie mieli byście o co się martwić, a tak to zostałem zapytany jak się gra, powiedziałem co i jak, podałem zasady i usłyszałem, że najprawdopodobniej będzie 2v2, bo jest mało czasu. Trochę potem pomarudziliśmy z FiL'em o 4v4, ale co z tego wyjdzie jeszcze nie wiadomo.

btw. chciałem podziekować koledze Wrog'owi za to, że był cierpliwy i wysłuchał naszego marudzenia pomimo, że jest tylko pośrednikiem między nami a M$'em

Posted
Dałby bóg, żebym to ja za coś tam odpowiadał, wtedy nie mieli byście o co się martwić, a tak to zostałem zapytany jak się gra, powiedziałem co i jak, podałem zasady i usłyszałem, że najprawdopodobniej będzie 2v2, bo jest mało czasu. Trochę potem pomarudziliśmy z FiL'em o 4v4, ale co z tego wyjdzie jeszcze nie wiadomo.

btw. chciałem podziekować koledze Wrog'owi za to, że był cierpliwy i wysłuchał naszego marudzenia pomimo, że jest tylko pośrednikiem między nami a M$'em

to chyba w 4v4 szybciej pojdzie niz w 2v2...

Posted
Pisac kto nie ma Teammate ale juz !!!

ja ;p bez teamu to nawet nie jade ;p bo na slepo nie chce jechac ;/ w krk jeszcze dalo sie grac ale z Uryzielem gralem tylko 2 x online ;p i przed turniejem gralismy 2 x 4fun ;/

Posted

E tam motor... Se na miejscu znajdziesz - na pewno będzie więcej chętnych na grę niż w Krk... For fun to z naszym noobowskim teamem zagrasz - akurat nam brakuje czwartego... Najważniejsze to być i robić tłum - niech widzi kto trzeba ze zainteresowanie H3 jest ogromne... Takie rzeczy zaprocentują w przyszłości (chociaż to Polska - tu wszystko jest na opak... <_< )

Posted

ja nie mam żadnego mejta i jadę w ciemno. Jak nikogo nie znajdę i nie zagram w Halo na turnieju to... nic się nie stanie. Poza tym turniejem w 'strzelanie BRkami' będzie masa innych atrakcji. Jednak skoro już cisnę się przez pół polski miło było by zagrać w te Brki na lanie xD. Także jak ktoś w dalszym ciągu potrzebuje mejta to jestem chętny. Moj GT - Wojtassnub, gg - 4273787

• 3 weeks later...
Posted

Dobra, tak na poważnie mówie, żeby nie było.

Mój brat i ja, szukamy dwóch graczy, my cośtam potrafimy, kto widział ten wie. Ważna sprawa, szukamy kolesi, którzy będą z nami trenować i jeździć na turnieje, nie online-warriorów. Chętnych (jak jacyś będą) zapraszam na PM, maila, gg bądź tlen.