szymen 2 Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 (edited) Witam. Niedawno wróciła do mnie konsola z serwisu. Po odpaleniu Ninja Gaiden Black i próbie wczytania sejwów wyskoczyła mi informacja "save damaged"(wszystkie jakie miałem a przed serwisem wszystko było ok.). Ktoś wie jaka może być tego przyczyna?? A co najważniejsze czy da się to jakoś naprawić?? Z tego co czytałem to nie jedyny taki przypadek. HELP Edited July 20, 2008 by szymen
ash77 3 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Witam. Niedawno wróciła do mnie konsola z serwisu. Po odpaleniu Ninja Gaiden Black i próbie wczytania sejwów wyskoczyła mi informacja "save damaged"(wszystkie jakie miałem a przed serwisem wszystko było ok.). Ktoś wie jaka może być tego przyczyna?? A co najważniejsze czy da się to jakoś naprawić?? Z tego co czytałem to nie jedyny taki przypadek. HELP masz konsole z dyskiem?? czyli dysku nie wysyłałeś wiec napewno nikt nie uszkodził Ci save'u - może zrobiłeś to sam odpinając dysk gdy była konsola podpięta do prądu a jak save uszkodzony to jedyna rada kasacja - i granie od nowa
szymen 2 Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Nie odpinałem dysku ani nie wyłączałem konsoli gdy robiony był save. Zresztą jeszcze krótko przed serwisem wszystko było ok.
ping 9042 Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 z tego co pamiętam w niektórych grach ze starego xboxa, save'y zawierały informacje o numerze seryjnym konsoli i dysku w każdym bądź razie całość sprowadzała się do tego że przy skopiowaniu save'a na inny dysk i odpaleniu go na innej konsoli, wyświetlała się informacja o uszkodzonym zapisie. Konsolka wróciła z serwisu więc nie jest identyczna z poprzednią - stąd prawdopodobnie problem, życzę miłego grania od nowa.
Recommended Posts