July 25, 200818 yr Był temat o WBW ale nie tylko WBW człowiek żyje. Który wolicie? Polski, amerykański inny? Kto wg was jest najlepszy? IMO z polski najlepszy jest O.S.T.R. Ale on już nie występuje w bitwach także z czynnie biorących udział lubie Duże Pe, Muflona, Filipa (jego złoty deszcz bardzo mi zaimponował niestety nie mogę go znaleźć. Kiedyś było w Rap Pakamerze. Może ktoś ma?) Z amerykańskich to przede wszystkim Craig G i Supernatural. Ma ktoś może ich walkę z 94? Wypowiadajcie się !
July 26, 200818 yr najlepszym polskim fristajlerem jest DIABLO DIABLIK. nie ma bardziej poku.rwionej persony na tej scenie. gość jest nieziemski.
July 26, 200818 yr Z amerykańskich to przede wszystkim Craig G i Supernatural. Ma ktoś może ich walkę z 94? Tyle znalazłem na youtube Prywatnie jak dotąd greatest freestyle mc to Big L (RIP) Polskiej sceny nie znam więc się nie wypowiadam.
July 26, 200818 yr obecnie mocny jest crooked I (seria hip-hop weekly) i jin. termanology też potrafi konkretnie pojechać.
July 28, 200818 yr Ale on już nie występuje w bitwach także z czynnie biorących udział lubie Duże Pe, Muflona, Filipa (jego złoty deszcz bardzo mi zaimponował niestety nie mogę go znaleźć. Kiedyś było w Rap Pakamerze. Może ktoś ma?) http://www.youtube.com/watch?v=QJ1WB0zFVms
July 28, 200818 yr Author Dzięki. Po latach nie wydaje się już takie fajne xD. A coś z jues and ej? Macie jakieś swoje ulubione bitwy? Edited July 29, 200818 yr by Dante
July 29, 200818 yr Most Hated vs Ness (Walka na potrzeby programu Making Band czy jakoś tak/ scena usunięta z programu) Edited July 29, 200818 yr by Dante
August 6, 200818 yr Author http://pl.youtube.com/watch?v=26wIYOhb1-4&...feature=related Big L też był dobry ;]
December 30, 200817 yr jakoś nigdy mnie nie jarał freestyle najbardziej w pamięć zapadły mi jednak pojedynki supernaturala z craig'iem g i tego pierwszego z masa ace'em
December 30, 200817 yr Podziwianie fristajlu kręciło mnie, dopóki coś mi tam jeszcze dziabniętemu wychodziło i gdy ciężko było znaleźć go w mediach. Teraz fristajl stracił wszystko ze swojej magii - co za dużo, to i świnia nie strawi.
January 4, 200917 yr Z amerykańskich to przede wszystkim Craig G i Supernatural. Jak pierwszy raz slyszalem freestyle (w ogóle), to było na koncercie Supernaturala w Hannoverze w 2000 roku. Do dzis jestem pod wrażeniem