Guest logan40 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 Witajcie W najnowszym numerze PE w kąciku "Szara strefa" możecie przeczytać newsa odnośnie najnowszej produkcji grupy nScene pt.Alchemik Jest to przygodówka graficzno-tekstowa (z mocnym akcentem drugiego członu) lub jak kto woli nowela na podstawie opowiadania Lovercraft'a o tym samym tytule. Jest to produkcja HOMEBREW czyli możecie ją legalnie i darmowo pobrać STĄD . Do jej odpalenia potrzebujecie konsolki DS z programatorem lub kompa z emulatorem. Aktualnie w produkcji kolejne nasze gry, ale póki co zapraszam do pobierania i komentowania Quote
Dr.Czekolada 4494 Posted August 20, 2008 Posted August 20, 2008 (edited) Pobrałem, sprawdziłem i muszę powiedzieć że novela całkiem całkiem, fakt przelecenie jej całej zajmie kilka minutek, ale było miło. Czekam na następne produkcje . (Dobra wybaczcie za suche zdanie, ale nie jestem jakimś ultra czytelnikiem Lovecrafta, ale chyba zagłębie się w jego dzieła ). Edited August 20, 2008 by Dr.Czekolada Quote
Recommended Posts