Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PC + xbox 360

Featured Replies

Opublikowano

Witam

mam xboxa 360 podłączonego do monitora HP. ma on niestety tylko jedno wyjście vga i nie mam już gdzie podłączyć Pieca.

Czy jest jakaś przejściówka umożliwiająca mi podpięcie pieca i Xa do jednego monitora?. ;)

Z góry dzięki

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 922
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie polecam tego rozwiązania, jakość obrazu przez to urządzenie strasznie spada. Pozostaje przekładanie kabli.

Opublikowano

Może zalinkuj co to w ogóle za monitor i jaką karte graficzną masz to może coś poradzimy. A tak w ciemno strzelać można, że np. masz DVI i VGA, VGA i HDMI , można tak pare konfiguracji uzyskać. Podaj model monitora. I czy nie możesz z kompa puścić obraz cyfrowo? (DVI)

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano
  • Autor

Mam monitor HP w2007v a karte graficzną gigabyte geforce 8600 gt

Opublikowano

No to komputer pod DVI (jeżeli jest w monitorze), xboxa pod VGA. Jeżeli zamiast DVI masz HDMI (bo nawet na stronie producenta piszę, że masz TYLKO D.sub.) to kupujesz przelotke DVI/HDMI i podłączasz. Chyba, że masz tam tylko jedno złącze w monitorze co jest ... dziwne.

Przecież twoja karta według producenta ma 2x DVI, więc nie rozumiem problemu o,0

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano
  • Autor

Chyba nie do końca mnie zrozumieliście.

Chodzi o to że mój monitor ma TYLKO JEDNO JEDYNE wyjście VGA .

A więc mój problem polega na podłączeniu dwóch urzadzeń do tego jednego wejścia :D , a sądze że takie przejściówi istenieja tylko nie wiem gdzie ich szukać :blackeye:

HELP!?

Opublikowano

O rany - to żeś wybrał monitor...

Najlepiej będzie przekładać kable - z wyłączonym monitorem, można coś tam rozwalić (tak ostrzegają w niektórych instrukcjach - jak ma się to w rzeczywistości - nie mam pojęcia).

@Kwas

Miałeś z tym urządzeniem kontakt?

Opublikowano

Miałem. Sam mam monitor z jednym wejściem VGA (kiedyś przy kupowaniu nie myślało się o konsoli), więc napaliłem się na ten przełącznik. Jednak jest on tragicznie wykonany, nieważne jakich kabli użyjesz, BigBena czy chińskiej taniochy, i tak obraz będzie tragiczny. Jedyną opcją jest przekładanie kabli.

PS. A przełącznik leży gdzieś głęboko w szafie.

Edytowane przez Kwas_91

Opublikowano
  • Autor

Rozumiem że polecasz to kupić to i kabel (jakiś dobry) osobno?