Jump to content

Recommended Posts

• Replies 10
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Może zalinkuj co to w ogóle za monitor i jaką karte graficzną masz to może coś poradzimy. A tak w ciemno strzelać można, że np. masz DVI i VGA, VGA i HDMI , można tak pare konfiguracji uzyskać. Podaj model monitora. I czy nie możesz z kompa puścić obraz cyfrowo? (DVI)

Edited by Fisiu

No to komputer pod DVI (jeżeli jest w monitorze), xboxa pod VGA. Jeżeli zamiast DVI masz HDMI (bo nawet na stronie producenta piszę, że masz TYLKO D.sub.) to kupujesz przelotke DVI/HDMI i podłączasz. Chyba, że masz tam tylko jedno złącze w monitorze co jest ... dziwne.

Przecież twoja karta według producenta ma 2x DVI, więc nie rozumiem problemu o,0

Edited by Fisiu

Chyba nie do końca mnie zrozumieliście.

Chodzi o to że mój monitor ma TYLKO JEDNO JEDYNE wyjście VGA .

A więc mój problem polega na podłączeniu dwóch urzadzeń do tego jednego wejścia :D , a sądze że takie przejściówi istenieja tylko nie wiem gdzie ich szukać :blackeye:

HELP!?

O rany - to żeś wybrał monitor...

Najlepiej będzie przekładać kable - z wyłączonym monitorem, można coś tam rozwalić (tak ostrzegają w niektórych instrukcjach - jak ma się to w rzeczywistości - nie mam pojęcia).

@Kwas

Miałeś z tym urządzeniem kontakt?

Miałem. Sam mam monitor z jednym wejściem VGA (kiedyś przy kupowaniu nie myślało się o konsoli), więc napaliłem się na ten przełącznik. Jednak jest on tragicznie wykonany, nieważne jakich kabli użyjesz, BigBena czy chińskiej taniochy, i tak obraz będzie tragiczny. Jedyną opcją jest przekładanie kabli.

PS. A przełącznik leży gdzieś głęboko w szafie.

Edited by Kwas_91