miki77 16 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Developed in conjunction with world-renowned snowboarding movie creator Absinthe Films (www.absinthe-films.com), Stoked features five huge open-world mountains, a dynamic weather system and time of day system and the sponsorship and cooperation of some of the most respected and influential names in the sport. Stoked features some of the most influential professional riders and names in the sport: Travis Rice, Nicolas Mueller, Wolle Nyvelt, Annie Boulanger, Romain de Marchi, Tadashi Fuse, Gigi Ruef, and Bjorn Leines. An impressive line up of 30 authentic sponsors also appear in Stoked including but not limited to: Burton, Dragon, Arcus, Von Zipper, Eleven, 686, Billabong, DaKine, Electric, LibTech, Nitro, Northwave, Oakley, Quiksilver, Ride, Hart, Rome, Salomon, TechNine, Vans, Volcom, Anon, Nikita, Raiden, Red, Roxy, Sodalicious and VonZipper! Zapowiada się naprawdę gorąca zima dla fanów snowboardu. Producenci wreszcie powrócili do tworzenia gier o tym właśnie sporcie i już wkrótce będziemy mogli zagrać w tytuł sygnowany nazwiskiem Shauna White'a. Na tym nie koniec - Destination Software pracuje nad kolejnym produktem z tego gatunku, ekskluzywnym dla konsoli Xbox 360. Stoked ma oferować między innymi pięć dużych gór, a także dynamiczne systemy pogody i pory dnia. Do tego dochodzą jeszcze cyfrowe odpowiedniki znanych zawodników (jak choćby Travis Rice, czy Tadashi Fuse) i autentyczni sponsorzy (w tym Von Zipper i 686). Premiera w listopadzie tego roku, zaś pierwsze zdjęcia i filmik znajdziecie w rozwinięciu. http://news.teamxbox.com/xbox/17447/Stoked...er-and-Screens/ http://xboxspot.pl/Aktualnosci/4754,0,Eksk..._snowboard.aspx Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Dużo bardziej kręci mnie nadchodzący SWS. Ewolucje mają być oparte na fizyce, nie będą to jedynie animacje. No i silnik graficzny od Assassin's Creed . Ten Stoked to będzie pewnie jakiś kolejny Amped. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A niby Amped był zły? Cieszmy się, że będzie wybór. Tylko SSX'a mi brakuje. Ewentualnie CoolBoarders 2 z PSX... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 CoolBoarders w ogóle mi nie pasiło na PSXie. Ja tam marzę o kontynuacji dla MTV Snowboarding. No przemiód gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
kwachus 5 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 20 stycznia premiera w usa ciekawe kiedy bedzie premiera w EU. Daje linki do nowych trailerów : gameplay 1 gameplay 2 Czekam na giere z niecierpliwościa , duze plusy gry to zmiana pogody , oraz chyba dobra fizyka, sama gra bedzie bardziej arcade niz shaun white. Cytuj Odnośnik do komentarza
CODENAME 47 0 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2009 ale fajne jeszcze w cos takiego nie gralem:) ssx jest calkiem inny xD Cytuj Odnośnik do komentarza
bart-blank 10 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Nie mogę się doczekać, sws jest ok ale nic poza tym. Ciekawe czy będzie region-free : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wygląda słabo. Triki mało zróżnicowane, zero poczucia pędu, jakieś debilne pseudo slowmotion przy spinach. Do tego z du.py soundtrack. Ja tam czekam na SSX w HD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gryzli 0 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wygląda słabo. Triki mało zróżnicowane, zero poczucia pędu, jakieś debilne pseudo slowmotion przy spinach. Do tego z du.py soundtrack. Ja tam czekam na SSX w HD Zgadzam sie z Toba w 101 %. Wygląda może nie najgorzej, ale tak jak wspomniałes. Brak poczucia pędu, ruchy, troche sztywne, nic ciekawego co rzuca się w oczy. PS. A ja SSX'a poporstu uwielbiam, tam pęd wgniatał w fotel, to super trasy Cytuj Odnośnik do komentarza
MoniqaPS2PSP 1 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wygląda ciekawie ale do SSX mu daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza
shy4 53 Opublikowano 21 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2009 SSX i CoolBoarders tyle w temacie....Amped wali kopą Shauna nie miałem okazji sprawdzić ale wydaje mi się że ciężko będzie czymś zachwycić SSX pocisnął mocno poprzeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza
Kroolik 7 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 (edytowane) Tylko że SSX to czysty ARCADE, a tutaj sterowanie ma być na 2 gały (Skate), więc bardziej w kierunku symulacji niż wesołego zapierdalania ze stoku. I przestańcie psioczyć, bo nikt z was jeszcze nie grał w to, a z filmików to sobie można... sami wiecie. Poczekajmy na pełną wersję (demo?) i wtedy będzie można legalnie psy wieszać. Ogólnie jedyny plus to że coś się dzieje w tematyce śmigania na desce do prasowania. Ja kcę także narty ! PS. Piszecie CoolBoarders, tylko, że część 2 (trudna technicznie - tricki!) a część 3 (caziułal) tej serii to znaaaaaaczna różnica, więc do której się odwołujecie? A Amped to także inna baja. Edytowane 22 Stycznia 2009 przez Kroolik Cytuj Odnośnik do komentarza
Saunter 3 Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Fakt, SSX był doskonały i nie mam pojęcia dlaczego EA Big nie uderzy z tym hitem w oprawie HD. Apropo Stoked - na forum rzucacie dość krytyczne opinie, a mnie gra zaciekawiła po zapowiedzi w nowym PE. Fajnie jakby pojawił się śnieżny odpowiednik Skate, ale poza tym chcę SSXa. Cytuj Odnośnik do komentarza
s-a-m 6 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie mam pojęcia dlaczego EA Big nie uderzy z tym hitem w oprawie HD. Bo EA BIG już nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 W USA premiera dopiero za miecha z tego co słyszałem a o Eurolandzie jakoś nic nie mówi się. Szkoda bo chętnie bym zagrał w coś nawet leciutko przypominające genialne SSXy. Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 nadal cisza w sprawie tej gry u nas w kraju, czy nawet na kontynencie. ktoś wie skąd można tą grę ewentualnie sprowadzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mikes 65 Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Znikąd, nie jest RegionFree. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 8 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2009 game.co.uk twierdzi ze gra wyjdzie 25.09.09 http://www.game.co.uk/Xbox360/Sport/Extreme/~r342886/Stoked/ Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 9 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2009 byłoby sympatycznie. od zeszłego roku już czekam na ten tytuł. btw dzięki za info ! : ] Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 10 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2009 No wreszcie, już się bałem, że gra wyjdzie tylko w USA. BTW. Średnia ocen na Metacritic jest o prawie 15 wyższa niż w przypadku SWS Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Cóż gra łapię kolejna obsuwę kolejny termin 2 Październik 2009 . ciekawe czy kiedykolwiek wyjdzie w europie czekam na ta grę strasznie ale chyba się nie doczekam Edytowane 18 Września 2009 przez zaq123456 Cytuj Odnośnik do komentarza
zimzvm 36 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 skąd info ? na szczęście tym razem to niewielka obsuwa. gra i tak pewnie się pojawi zanim spadnie u nas pierwszy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 Game.co.uk Cytuj Odnośnik do komentarza
Scorp1on 8 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 http://www.allegro.pl/search.php?buy=0&category=0&closed=1&search_type=1&sg=0&order=t&price_from=&price_to=&string=stoked&fb=1 Gral ktos lub zna wrazenia z gry? Bo jak na nowosc to tytul dosc tani ktory wyszedl prawie rok pozniej od premiery USA w dodatku tam tez planowana jest wersja Stoked: Big Air Edition za ponad miesiac... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 15 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2009 Gierka bardzo przeciętna jak dla mnie Shaun White lepszy. Chociaż muszę przyznać, że chyba w Stoked jest lepszy system tricków, bardziej podobny do idealnego w tej kwestii Skate'a. Aczkolwiek zadania nudzą, nie mam ochoty grać w tę grę dłużej niż 10 minut za jednym podejściem. Czekam na nowe SSX :] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi