Jump to content

Latino

Recommended Posts

Temat zakladam bo takiego nie widzialem na 3 pierwszych stronach a dalej mi sie szukac nie chcialo ...

Co sadzicie o calym rapie plynacym z Karaibow i ogolnie krajow z pod korony Hiszpanskiej/Portugalskiej ... Kuba Dominikana Brazylia ... Meksyk ...

Poza znanymi "dyskotekowymi" szlagierami jak Pitbull czy Don Omar ... znacie jakis dobrych raperow dajacych po Hiszpansku nie wiem moze Wisin & Yandel ... Angel y Khriz Daddy Yankee Tito el Bambino ...

Jak dla mnie swietne bity polaczone z bardzo dzwiecznym jezykiem i zywymi instrumentami ( marenge !! ) muzyka przepelniona poprostu seksem ktora sprawia ze zabawa z dobrze potrafiaca tanczyc dziewczyna ( juz nawet nie mowie o takiej pochodzenia latino ) o malo nie konczy sie wzwodem xDDD

• Upvote 1

co prawda mało ogarniam z takich klimatów, ale z latynoskimi klimatami kojarzą mi się kolesie z Psycho Realm (czyli i po drodzę B-Real z CH), dużo wstawek po hiszpańsku, gdzieniegdzie gitarowe wstawki i portorykański akcent. No i "Jesus" wymawiają tak jak jest napisane, a nie "dżizas", co jasno wskazuje, że mamy do czynienia z latynosami.

Guest Tashi

jestem totalnie zakręcona na punkcie crunk'u. muzyka z Atlanty- o tak:) w związku z tym kocham, po prostu kocham tańczyć do kawałków Pit Bull'a. ale nie tych radiowych hitów:)

• 2 weeks later...

kiedyś tańczyłem z piekną kobietą w rytmie latino. tzn w sumie nie jestem pewny bo było ciemno, a ja w stanie mocnej nieważkości, ale nie powiem wrażenia pozytywne. no, ale do słuchania to to się nie nadaje.

• 2 weeks later...
Z racji tego ze wy sie (pipi) znacie i sluchacie Rapu/HH o blokach i brania kogos w aucie to dam wam link

30 minutowy Video Mix

Edit

od 6:25 minuty jest taki wieloryb zmiksowany. ja ryczalem ze smiechu caly dzien. kumpel chyba tydzien nie mogl spokojnie oddychac. :twisted:

• 1 month later...
Ukyo_Tachibana

Jak sie zwie pierwszy kawałek z tego miksa co żeś zapodał? :> Moja kobieta umie swietnie tanczyc :P (gorzej tylko ze mna ale sam napisales ze chodzi o kobiety nie o facetow :D )

1.Rompe-Daddy Yankee

2.Ella Y Yo-Don Omar feat Aventura

3.NOche de Terror(dj mix)- Hector el Father

4.Noche de adrenalina-Don Omar & Pilar

5.el tren-yaga & mackie

6.Cando Tengo Que Esperar-zion y lennox

7.Fua-khriz y angel

8.Ven Pegate-arcangel y del a ghetto

9.freaky-valentino ft. Mario

10.hazlo lento-Khriz y Angel

11.pegate(remix)-zion y lennox ft. jomar

12.rakata-wisin y Yandel