Skocz do zawartości

Co-op Legendary 4 Players

Featured Replies

• Odpowiedzi 51
  • Wyświetleń 6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mogę zagrać. Chodzi mi o te za kille itp.

Edytowane przez Masher

Opublikowano

Dobra panowie - system dziala. Mam juz co prawda calaka, ale pomoge wam jutro. Ustawiamy w menu konsoli jezyk na ten, ktory znajduje sie na samym dole. Pozniej wchodzimy do matchmakingu, wybieramy ze szukalo po jezyku i startujemy. Wazny jest level - w okolicach dyszki by sie przydal. Odezwijcie sie do mnie via gg (9463475). Wtedy bedzie nam latwiej zgrac wszystko (konferencja). Do zobaczenia jutro.

Opublikowano

jak bedziecie nabijac achivy za multi to dajcie mi znac ;] chetnie sie przylacze. mam 12 lv w lw.

Opublikowano

nadasz się nadasz, każdy się nada. z online brakuje mi tylko Killing Frenzy.

Opublikowano

Moge ci pomoc, ale bez headseta bedzie ciezko. Trzeba sie z ludzmi w lobby ustawiac.

Opublikowano

Ja szukam kogoś do przejścia kampanii. Nie mam jeszcze misji na punkty, terminali i kampanii na Legendary.

Jak ktoś chętny to pisać :)

Opublikowano

Punkty zrób sobie sam bo jest łatwiej, jak będę wieczorem grał w halo to mogę pograć w kampanie.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chcialby ktos przejsc kampanie na legendary? szykuje sie dlugi weekend (przypominam- we wtorek swieto wiec wiekszosc poniedzialek bedzie miala wolny) wiec mozna sobie pograc ;)

Opublikowano
chcialby ktos przejsc kampanie na legendary? szykuje sie dlugi weekend (przypominam- we wtorek swieto wiec wiekszosc poniedzialek bedzie miala wolny) wiec mozna sobie pograc ;)

Chętnie pogram ;) . Możemy zacząć w sobotę, ale po 16-może być? Aha i trzeba by w 4- w kupie raźniej :P

Edytowane przez kant1983pl

Opublikowano

Chętnie pogram ;) . Możemy zacząć w sobotę, ale po 16-może być? Aha i trzeba by w 4- w kupie raźniej :P

spoko :) mi pasuje

Maciekk tez by byl chetny ale on ma szkole w weekendy wiec musimy cos pomyslec zeby bylo dobrze ;)

Opublikowano

spoko :) mi pasuje

Maciekk tez by byl chetny ale on ma szkole w weekendy wiec musimy cos pomyslec zeby bylo dobrze ;)

Spoko. Możemy pykać pod wieczór np. po 20 :D

Opublikowano

Maqmy juz 3 osoby na halo3 legendary :)

zaczynamy po 20 w sobote

chce sie jeszcze ktos dolaczyc?

Opublikowano
Maqmy juz 3 osoby na halo3 legendary :)

zaczynamy po 20 w sobote

chce sie jeszcze ktos dolaczyc?

Uściślę-są już cztery osoby:

-PL GoNZo

-Paqito PL

-asdxx1

-kant1983PL

Edytowane przez kant1983pl

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Jest ktos zainteresowany gra ? Jezeli tak to wpisujcie swoje GT, wysle wam zaproszenie.

Opublikowano

Ja chętnie bym zagrał w co-op mój login to maksymjan

Opublikowano

Ja też chetnie pogram - najlepiej od początku, regularnie - gamertag Greshydlo

Mam 10mb/s download i 5 upload - 4 osoby na luzakaa bez lagow.

Opublikowano
Mam 10mb/s download i 5 upload - 4 osoby na luzakaa bez lagow.

Z 5mb upload to nawet w 20 osob bez lagow

Opublikowano

maybe nie miałem ogólnie sposobności.

jak mam włączonego torrenta i upload ustawiony na 300 kb/s i podłoczone 2 kompy to łacza i gram jeszcze w gearsy

to się nic nie haczy

czasem tylko w psn store mam download rzędu 2kb/s i wtedy mnie krew zalewa

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem właśnie halo 3 na Legendary sam, polecam taki tryb rozgrywki bo jest naprawdę ciekawy :)

Jeśli ktoś będzie się z tym mierzył to mam takie kilka porad, żeby zaoszczędzić nerwów:

- Plasma Pistol jest jak aspiryna, dobry na wszystko ;) Nacharge'owany zastopuje pojazd a i każdemu (no prawie) brutowi zdejmie pancerz, więc potem tylko headshot i po sprawie.

- Proponuje nie rushować zbytnio, zwłaszcza pojazdami, bo chociaż checkpointy są częste i gęste to bardzo często są uruchamiane przez określone skrypty, które można przegapić. A nic tak nie wkurza jak cofnięcie się przy takim poziomie o te 10 min.

- Przy każdej walce ze scarabami jest możliwość szybkiego ich zniszczenia: a to jakiś żuraw po którym można zeskoczyć, a to z horneta desant. Rozwalanie po kolei każdej z nóg jest trudne i bezsensowne ;)

- Jedynym tak naprawdę problematycznym miejscem na które się natknąłem to level Cortana. Flood potrafi zajść za skórę dlatego proponuję po prostu nie walczyć z nim i korzystać z architektury poziomu - poskakać, pobiegać, olać nie strzelać ;) Jeśli już walczymy a krucho u nas z amunicja, to z broni mniej konwencjonalnych polecam dualing z plasma rifle, lub needlera... bo to fajna broń jest jak mawia Paweł ;)

Z grubsza to tyle. Pozostaje mi życzyć powodzenia ;) Nie jest tak trudno jak się może wydawać :)