Opublikowano 13 września 200816 l Jak oceniacie tą grę na czas obecny oraz przeszły ? Co sądzicie o nowych wypustach Tony Hawk's, oraz czy dalej śmigacie w dwójeczkę jakie macie rekordy...???
Opublikowano 14 września 200816 l THPS2 to był chyba najbardziej klimatyczny Tony, jakiego widziałem. Klimat, muza, dodanie manuala (wtedy szalałem za tą nowością), rozbudowanie systemu - gra niemalże idealna. Póżniejsze części również mnie wciągnęły, ale nie na tyle, co poczciwa dwójka. Wersja na DC jednak była deczko lepsza od tej z PSX'a (grafika robi swoje).
Opublikowano 16 września 200816 l No THPS 2 to najlepszy toniek w historii.Mi najbardziej przypadł do gustu level 2 w tej szkole ale nie pamietam jak sie nazywal bo ostatni raz gralem w THPS 2 szmat czasu temu...;/.Niestety nie mam skad wziac a caly hajs trzymam na x360...
Opublikowano 6 listopada 200816 l Imo najfajniejszy TH w serii - tyle czasu się bawiłem z nim , miałem 90 % , wszystkich gapów nie zaliczyłem - zbyt hardcorowe !
Opublikowano 8 listopada 200816 l Dla mnie też najlepsza część. Miałem zrobione wszystkie levele na maxa, razem z postaciami i gapami (za to dostawało się Private Carerę w bikini). Jak dla mnie najlepszą planszą był Hangar, brało się Spidey'go i biło się rekordy:P Tak a'propos największy mnożnik combo w THPS2 na PSX to 28,5...większego mnożnika nie wykręcisz...
Opublikowano 8 listopada 200816 l Autor Zgadzam się z FredDie HANGAR wymiatał najlepszy level do nabijania pukciorów
Opublikowano 18 listopada 200816 l Faktycznie Tony2 na PSXa jest kapitalny w kazdym calu. Nie wiem w sumie jak oni tego dokonali bo kolejne odslony juz bawily co raz mniej ale ot. Klasyk sam w sobie
Opublikowano 23 listopada 200816 l najlepsza czesc tony hawka, pare dni temu odkurzylem mojego szaraka i z kumplami gralismy na dwa pady, bawilem sie lepiej niz na xboxie360 ;p
Opublikowano 23 listopada 200816 l Grałem tylko w demo, które bardzo mi się podobało. Miła dla ucha muzyczka, rewelacyjna (jak na tamte czasy grafika), jednym słowem- miód. Mój rekord to dokładnie 98.167 punktów (park w Marsylii).
Opublikowano 8 września 200915 l GRA JEST ŚWIETNA. Mam dwa pytania. 1) Czy ktoś grał w remake na X-boxa pt. TH PS 2 X? 2) Czy ktoś grał w demko gry z planszą w Marsylii a później odpalił pełną grę i stwierdził, że pełna gra wygląda nieco gorzej od tego co było w demku? Pamiętam, że demko wyglądało prze-śli-cznie, a rzeczony poziom w pełnej wersji wyglądał już standardowo, na poziomie TH (nadal ślicznie, ale nie tak jak w demku).
Opublikowano 9 września 200915 l 1. ja gralem w THPS2x na starego Boxa Świetnie, nyga! Ale jak tam w porównaniu z wersją na plejke wypada ta wersja z XB?
Opublikowano 9 września 200915 l Tony Hawk's Pro Skater 2x zostało wydane na konsolę Xbox. Gra ta łączyła dwie pierwsze części serii ? Tony Hawk's Pro Skater i Tony Hawk's Pro Skater 2. Dodatkowo zawierała nowe misje i poziomy wraz z poprawioną grafiką. Potwierdzam co napisali na wiki . Jeden z lepszych "exow" na starego Xa bo jako jedyna konsola po Ngeju gra zawiera THPS1 Edytowane 9 września 200915 l przez Scorp1on
Opublikowano 9 września 200915 l No pamiętam jak grałem w THPS2 z 8 lat temu, dobre czasy, grę się dobrze wspomina, ulubiony THPS to na 100%
Opublikowano 9 września 200915 l To trza obadać, nie ma to jak "rimejki". Nie recenzowali tego shitu w PE.
Opublikowano 10 września 200915 l A grales w 2x? Właśnie jeszcze do Xbox konsol nie do szlem, uzbierałem Sony, teraz pracuje nad Nintendo kolekcja, wiec daleko do tego ale kiedyś to pewno dojdę i na 100% spróbuje thps2 remake-a!
Opublikowano 10 września 200915 l Ja katuje nadal Tony Hawka:D Nie zrobiłem jeszcze wszystkich GAPów brakuje mi jeszcze 5. Ta gra mi się nigdy nie znudzi. 1.MGS 2.COD4 3.THPS2
Opublikowano 18 kwietnia 201114 l Mój rekord na mapie 3 ( Francja ) to 237505 punktów. Tyle zdobyłem w demo.
Opublikowano 24 kwietnia 201114 l 3,8 bańki w hangarze . Przez dwa miesiące wszystkie rekordy na każdej planszy w PSX-E były moje, ale przestałem grać i mnie z czasem poprzebijali. Nieźle (pipi)iłem, że nie wysłałem ich do szmatławca. Dwójka najlepszy Tonek, bez dyskusji, szkoda że seria padła...