Skocz do zawartości

Tony Hawk's ProSkater 2

Featured Replies

Opublikowano

Jak oceniacie tą grę na czas obecny oraz przeszły ? Co sądzicie o nowych wypustach Tony Hawk's, oraz czy dalej śmigacie w dwójeczkę :D jakie macie rekordy...???

• Odpowiedzi 24
  • Wyświetleń 11,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• najlepsza czesc tony hawka, pare dni temu odkurzylem mojego szaraka i z kumplami gralismy na dwa pady, bawilem sie lepiej niz na xboxie360 ;p

• 1. ja gralem w THPS2x na starego Boxa

• 3,8 bańki w hangarze . Przez dwa miesiące wszystkie rekordy na każdej planszy w PSX-E były moje, ale przestałem grać i mnie z czasem poprzebijali. Nieźle (pipi)iłem, że nie wysłałem ich do szmatławca.

Opublikowano

THPS2 to był chyba najbardziej klimatyczny Tony, jakiego widziałem. Klimat, muza, dodanie manuala (wtedy szalałem za tą nowością), rozbudowanie systemu - gra niemalże idealna. Póżniejsze części również mnie wciągnęły, ale nie na tyle, co poczciwa dwójka. Wersja na DC jednak była deczko lepsza od tej z PSX'a (grafika robi swoje).

Opublikowano

No THPS 2 to najlepszy toniek w historii.Mi najbardziej przypadł do gustu level 2 w tej szkole ale nie pamietam jak sie nazywal bo ostatni raz gralem w THPS 2 szmat czasu temu...;/.Niestety nie mam skad wziac a caly hajs trzymam na x360...:P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Imo najfajniejszy TH w serii - tyle czasu się bawiłem z nim , miałem 90 % , wszystkich gapów nie zaliczyłem - zbyt hardcorowe !

Opublikowano

Dla mnie też najlepsza część. Miałem zrobione wszystkie levele na maxa, razem z postaciami i gapami (za to dostawało się Private Carerę w bikini). Jak dla mnie najlepszą planszą był Hangar, brało się Spidey'go i biło się rekordy:P

Tak a'propos największy mnożnik combo w THPS2 na PSX to 28,5...większego mnożnika nie wykręcisz...

Opublikowano
  • Autor

Zgadzam się z FredDie HANGAR wymiatał :P najlepszy level do nabijania pukciorów

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Faktycznie Tony2 na PSXa jest kapitalny w kazdym calu. Nie wiem w sumie jak oni tego dokonali bo kolejne odslony juz bawily co raz mniej ale ot. Klasyk sam w sobie :)

Opublikowano

najlepsza czesc tony hawka, pare dni temu odkurzylem mojego szaraka i z kumplami gralismy na dwa pady, bawilem sie lepiej niz na xboxie360 ;p

Opublikowano

Grałem tylko w demo, które bardzo mi się podobało. Miła dla ucha muzyczka, rewelacyjna (jak na tamte czasy grafika), jednym słowem- miód. Mój rekord to dokładnie 98.167 punktów (park w Marsylii).

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

GRA JEST ŚWIETNA.

Mam dwa pytania.

1) Czy ktoś grał w remake na X-boxa pt. TH PS 2 X?

2) Czy ktoś grał w demko gry z planszą w Marsylii a później odpalił pełną grę i stwierdził, że pełna gra wygląda nieco gorzej od tego co było w demku?

Pamiętam, że demko wyglądało prze-śli-cznie, a rzeczony poziom w pełnej wersji wyglądał już standardowo, na poziomie TH (nadal ślicznie, ale nie tak jak w demku).

Opublikowano

1. ja gralem w THPS2x na starego Boxa

Świetnie, nyga! Ale jak tam w porównaniu z wersją na plejke wypada ta wersja z XB?

Opublikowano

Tony Hawk's Pro Skater 2x zostało wydane na konsolę Xbox. Gra ta łączyła dwie pierwsze części serii ? Tony Hawk's Pro Skater i Tony Hawk's Pro Skater 2. Dodatkowo zawierała nowe misje i poziomy wraz z poprawioną grafiką.

Potwierdzam co napisali na wiki :). Jeden z lepszych "exow" na starego Xa bo jako jedyna konsola po Ngeju gra zawiera THPS1

Edytowane przez Scorp1on

Opublikowano

No pamiętam jak grałem w THPS2 z 8 lat temu, dobre czasy, grę się dobrze wspomina, ulubiony THPS to na 100%

Opublikowano

To trza obadać, nie ma to jak "rimejki". :) Nie recenzowali tego shitu w PE.

Opublikowano

A grales w 2x? :P

Właśnie jeszcze do Xbox konsol nie do szlem, uzbierałem Sony, teraz pracuje nad Nintendo kolekcja, wiec daleko do tego ale kiedyś to pewno dojdę i na 100% spróbuje thps2 remake-a! :)

Opublikowano

Ja katuje nadal Tony Hawka:D Nie zrobiłem jeszcze wszystkich GAPów brakuje mi jeszcze 5. Ta gra mi się nigdy nie znudzi. 1.MGS 2.COD4 3.THPS2

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Coś około 97.000 punktów w demie na PSX-a (Park w Marsylii) :P

• 2 tygodnie później...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Mój rekord na mapie 3 ( Francja ) to 237505 punktów. Tyle zdobyłem w demo.:thumbsup:

Opublikowano

3,8 bańki w hangarze . Przez dwa miesiące wszystkie rekordy na każdej planszy w PSX-E były moje, ale przestałem grać i mnie z czasem poprzebijali. Nieźle (pipi)iłem, że nie wysłałem ich do szmatławca.

Dwójka najlepszy Tonek, bez dyskusji, szkoda że seria padła...