Skocz do zawartości

Dragon ball origins

Featured Replies

Opublikowano

Nowy dragon ball od Namco Bandai. Tym razem nie jest to kolejna bijatyka tylko action rpg z widokiem przypominającym izometryczny. W czasie rozgrywki korzystamy całkowicie z touch screena. Fabuła w grze ma obejmować wydarzenia ze zwykłego dragon balla. Premiera przewidziana na grudzień tego roku.

Trailer + gameplay

Edytowane przez papi

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Fanów pewnie zainteresuje, ja omijam ten tytuł szerokim łukiem. Z prostego powodu - uniwersum Dragon Ball ani trochę mnie nie kręci...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Grał już ktoś w wersje europejską? Godne uwagi to?

Opublikowano

Troszkę grałem i muszę przyznać że całkiem przyjemna gra akcji z elementami zbieractwa i rozwoju postaci. Grafika jak dla mnie jest bardzo dobra (szczególnie modele postaci), wkurza za to bardzo powtarzalność elementów otoczenia w kolejnych planszach. Za to scenki fabularne to jeden z najfajniejszych elementów, bo są zachowane w humorystycznym stylu charakterystycznym dla pierwszych tomów/odcinków dragon balla i fanom serii (tudzież eks-fanom takim jak ja, którzy w wieku 12 lat "jarali się" tym anime) napewno bardzo sie spodobają.

Opublikowano

przez pierwsza h bawi potem nudzi i denerwuje, slaba pozycja no i gdzie te obiecywane ponad 30h rozgrywki?? mi zajelo okolo 10h

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam pytanko jak się w tej grze do sklepu wchodzi? przeleciałem niechcący tą sekwencje po walce z tym pterodaktylem i teraz nie wiem :/

Opublikowano

AFAIR wejdź w Select Chapter i na dole masz przycisk shop czy coś takiego. Da się oczywiście wchodzić tylko między levelami.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Gra przyjemna, na samym początku nawet człowiek się nią jara. Niestety potem coraz bardziej nuży i drażni, odradzam :)