October 11, 200817 yr Piszcie wiadomosci na Live, chetnie pogram z Polakami. Moj GT w sygnaturze. Edited October 11, 200817 yr by Strong
October 11, 200817 yr bardzo chętnie pogram. Mam małego skilla w Fifkę więc wiecie, szału nie będzie. Jakby co mój GT po lewej stronie, pod avatarem
October 17, 200817 yr Chetnie przyjme zaproszenia do friendsow bo niedlugo mam zamiar ostro zaczac grac w fife online
October 18, 200817 yr Author Wie ktoś może jak zrobić profil ea na fifie09 żeby w trakcie meczu był taki "obrazek" przy nicku gdzieś w instrukcji pisze jak to zrobić ale jakoś nie mogę obczaić
October 18, 200817 yr To nie to miejsce na zadawanie pytań: Tu się zarejestruj i połącz ze swoim gamertagiem http://www.eafootballworld.com/en_GB/home
October 18, 200817 yr Author czemu jak próbuję połączyć konto z kontem z xboxa to pisze " Przepraszamy, ale nie mozemy znalezc informacji o tym tagu gracza." ??
April 19, 200916 yr Zagrałby ktoś teraz w FIFĘ parę meczyków? Z headsetem najlepiej oczywiście Jakby co - "zgłaszać" się na Live Edited April 19, 200916 yr by Tigro
May 2, 200916 yr Pyk, pyk, pyk, pyknie ktoś kilka meczyków ? Gamertag: NasaPL Skilla to ja mam, strzelam jak Rasiak, bronię jak Kuszczak, a fauluje jak Hajto.
May 29, 200916 yr Nikt nie chce grać? Dodawajcie mnie do listy znajomych i gramy póki jest xtival Ja chętnie pogram
August 2, 200916 yr Dawno nie grałem online i postanowiłem to zmienić. Grałem już dwa mecze z MU i Milanem i ludzie którzy grali mieli tam dziwnych zawodników to znaczy Cantone czy Messiego. Jak to możliwe? Zaznaczę że były to mecze rankingowe. Edited August 2, 200916 yr by czapa
August 13, 200916 yr Chetnie zagram moj GT : vesiv Tylko strasznie lamie , ale idzie mi co raz lepiej hehe