Jump to content

Dreamcast.pl

volken

Recommended Posts

Posted (edited)

Mam pytanie odnośnie strony internetowej poświęconej konsoli Segi. Co właściwie się z nią stało? Od pewnego czasu w ogóle nie dało się wejść na forum tejże strony, natomiast teraz Explorer nie moze znaleźć strony.

Edited by volken
  • Replies 6
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

admin nie opłacił serwera? nie mam pojecia co sie stało ale to jest najbardziej prawdopodobne.... w koncu DC to zapomniana i chłodno przyjeta konsola przez graczy, a okres w ktorym scena tej konsoli tetniła życiem juz dawno minął.

//EDIT

ale czekaj... u mnie ta strona dziala XD

Edited by Coati
Posted
a okres w ktorym scena tej konsoli tetniła życiem juz dawno minął.

Tutaj bym polemizował, ekipa z dreamcast.es co chwile wypuszcza porty starszych gier. Cantstraferight pracuje nad "They Hunger" . CSDC Dev Team co jakis czas wypuszcza bety Counter Strike'a a CHUI chce zrobić port FreeCnC ; )

• 3 weeks later...
Posted

Ja wiem, czy ilość osób działających na dreamcast'owej scenie można nazwać nieliczną grupą... Popatrz na Chui'a, kilku(nastu) programistów rodem z Rosji, Hiszpanii. Z litości nie wspomnę o ekipie Yuan Works czy hucast.net, dzięki którym już za parę miesięcy otrzymamy dwie komercyjne gry. Nie można tego porównać chociażby do kondycji Xboxa, na którego nie wychodzi praktycznie nic nowego. Rzekłem.

• 3 months later...