Opublikowano 31 stycznia 200916 l Gdyby condemned 2 nie wypaliło to mogę cagrać z wami jak są jeszcze wolne miejsca. Wolne miejsca? Z tego co zauważyłem, to wczoraj na 'ustawce' byłem tylko ja. Grałem ze 4 godziny (włączając w to syndrom jeszcze jednego meczu), bo akurat wczoraj dało radę spokojnie pograć z losowymi ludźmi. Jakieś nowe propozycje?
Opublikowano 1 lutego 200916 l mi sie bydlo na chate posypalo, sorry. Ale w tyg jakos dam rade za dnia
Opublikowano 4 lutego 200916 l Najbliższe wieczory w sobotę albo niedzielę komuś pasują? Prawie tydzień nie grałem więc podejrzewam, że będę dostępny w przedziale 20:00-02:00 Kroolik? MasterShake? Dante? Signap?
Opublikowano 4 lutego 200916 l Ja standardowo będę albo 19.00 do 1-2, albo późniejszym wieczorem (tu już losowo 20-23)
Opublikowano 4 lutego 200916 l ja niestety odpadam ostatecznie nie doszlo do wymiany i gry nie bedzie
Opublikowano 4 lutego 200916 l Siema jestem chetny jak cos na spotkanie online dla funu albo achivementow, jestem glownie wieczorami do pozna. gt: dexxxor
Opublikowano 14 maja 200915 l Ktoś jeszcze grywa w K&L? Jakby co to GT: Zebrahead PL Jestem chętny : )
Opublikowano 18 maja 200915 l Ja ciągle gram, choć generalnie skupiam się już bardziej na trzech ostatnich achieve'ach. Pasują mi zazwyczaj wieczory. Wysłałem fr.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l Znajdzie się ktoś chętny do co-op`a ? w tygodniu dostanę grę więc jakby ktoś był chętny to pisać.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l niestety coop w tej grze mozliwy jest jedynie na split screenie. Jesli bedziesz chcial porobic acziwy online to jestem chetnty.
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l uuu to szkoda nie wiedziałem, dzieki za info no ale spoko jak dostane gre to sie odezwe
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l DX daj znac jak bdziesz mial gre Miki wyslij mi FR jak mozesz Ja mam jeszcze jedna osobe w 4 da sie odpalic gre?
Opublikowano 2 sierpnia 200915 l co-op tylko na spilcie jest wiec musialbys kogos na chate zaprosic chyba ;]
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l Dobra dostałem dzisiaj grę więc można się ustawić na wieczorek. Co wy na to ? Jakby co to dawać FR.
Opublikowano 4 sierpnia 200915 l jutro wieczorem (ok 19-22) gramy w Kane jesli ktos chce sie dolaczyc to zapraszam
Opublikowano 4 lipca 201014 l Jest ktoś chętny na wspólne nabijanie aczików w multi ? A także "normalne" napady Wysyłać jakby co zapki do przyjaciół i wiadomość, że chodzi o K&L.