Jump to content

Kane & Lynch: Dead Men

SiemankoOo

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Replies 47
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Guest MasterShake

z dope bag? Bo ma 250 gs + jeden z achi jest hmmm mocno specyficzny XDDD

Put it in your pipe...

ale np przeleciec caly dope bag moznaby, w uk probowalem to albo mi padalo albo jakis baran wylaczal i nigdy nie wpadlo.

Nie ma problemu. Z Dope Bag nie mam jeszcze jednego achieve'a, bo czasem trochę ciężko trafić na dobrą okazję grając z przypadkowymi ludźmi.

Wyłączane mecze to zmora tej gry :/ Miałbym spokojnie dwa razy więcej wszystkiego (zwycięstw, kasy, killsów...) gdyby nie host, który niemal z zasady jak tylko zginie, to wywala mecz. Z kolei jak sam hostujesz i przy okazji za dobrze Ci idzie, to ludzie wychodzą. Zostajesz sam i koniec - gra robi cancel'a i wracasz do lobby z niczym :] Dlatego trzeba się zebrać w minimum dwie, trzy osoby i spokojnie działać.

Dlatego musimy zwołać się ekipą na konkretny dzień i pokatać. Ja grałem trochę online, ale szlag mnie trafiał, bo grałem z ekipą hamburgerów i często zabijali mnie na samiusieńkim początku (wg. nich to zabawne), zemściłem się jak 2 razy byłem hostem, zabili mnie w chamski sposób na samym początku, po czym ja wyłączałem grę tuż przed końcem. Przyznaje się bez bicia.

Za to z polakami inna baja. Zwłaszcza z forum. Nigdy nikt nie wyszedł, więc dlatego proponuję zbiorową orgi... znaczy grę.