barth 70 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Witam wszystkich zgromadzonych. Oto temat, który powstał na prośbę, temat bardzo ważny i potrzebny, temat w którym wszystkie teamy, które chcą brać udział w turnieju organizowanym na Poznań Game Arena (w sumie to jest to w tej chwili chyba najważniejsza impreza konsolowa w Polsce) wpiszą się i podadzą swój skład (coache dopuszczani). Oczywiście oprócz tego będą pewnie randomowe teamy, ale chcemy zobaczyć ile scenowców jest chętnych. Po prostu pisać i nie gadać! Cytuj Odnośnik do komentarza
BarteQ 1 Opublikowano 8 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2008 Impact bedzie;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 9 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 (edytowane) Last Hope będzie: Kerlo, Miniu, Juan, Ja, + Psychol jako coach. Edytowane 12 Października 2008 przez Bieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Panowie, co z innymi team'ami? Gdzie ta frekwencja, gdzie te przygotowywane starannie składy? :> Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 + Psychol jako coach. rozmuiem ze tu nie chodzi o krzysztofa? Ja od 2 dni gram na otro w Halo, odkrylem tryb MLG wiec ajk ktos tez cos tam strzela ma czas, checi i zamiar gry na PGA to mozna by cos razem posiupac. jak by co GT: Goldi PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Bukkake Na Resach^Zielony 0 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Jak bozia da, pinionszki sie zarobiom, bilety się zamówiom to Sajko Pajonki sie stawiom tesz. Sajko Pajonki w składzie: Uzn4 Mol0 Green1 Yoy7 [edit] BOZIA NIE DAŁA Edytowane 14 Listopada 2008 przez Bukkake Na Resach^Zielony Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Jeśli jakiś zespół jest chętny żeby coś potrenować, to uderzać do mnie na gg lub live, PGA sie zbliża, warto coś pograć Tak Goldi, Psychol aka Pan Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Tak Goldi, Psychol aka Pan Krzysztof Jak trenerem moze byc ktos kto nie zna nawet schematu danej gry, to tak jak ja bym byl trenerem Footballu Amerykanskiego, niby znam zasady ale jak bym mial taktyke wykombinowac to bym sie obsral. Cytuj Odnośnik do komentarza
miniu 1 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 Ale coach w h3 ma tylko przekazywac dalej kto gdzie stoji bo nie zawsze slychac sie nawzajem szczegolnie na kanapach microsoftu z fundaya i wcg I do tego odliczac powerweapony choc w sumie wystarczy tylko ze raz na jakis czas przypomni o tym zeby spojrzec na licznik Cytuj Odnośnik do komentarza
Bieniu 5 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 (edytowane) Tak Goldi, Psychol aka Pan Krzysztof Jak trenerem moze byc ktos kto nie zna nawet schematu danej gry, to tak jak ja bym byl trenerem Footballu Amerykanskiego, niby znam zasady ale jak bym mial taktyke wykombinowac to bym sie obsral. Prawda jest taka Goldasie, ze jeśli ktoś już ma w Polsce pojęcie o taktyce i o tym "z czym się je halo3" to woli sobie postrzelać niż być coachem. A że Krzysztof sam zaproponował pomoc przy komunikacji i timowaniu to żal by było nie skorzystać poza tym to potężna broń PSYCHOLogiczna xD .edit szkoda, że nie będzie Maidena, mógłby w Mola mydłem marki "Szary Jeleń" rzucać Edytowane 14 Października 2008 przez Bieniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Goldi69-PL- 0 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Chodzi mi glownie o to ze Psycho czesto na jednym ekranie nie ogarnai co sie dzieje wiec na 4 to juz bedzie ciekawie, choc biorac pod uwage rozstawienie TV'kow to nikt tego nie bedzie w stanie ogarnac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 Jak bozia da, pinionszki sie zarobiom, bilety się zamówiom to Sajko Pajonki sie stawiom tesz. Sajko Pajonki w składzie: Uzn4 Mol0 Green1 Yoy7 Jeśli tak, to pojawi się drużyna, która jako jedyna za niezaprzeczalną zaletę będzie miała, pro teamplay Jak to mówił Uzny "Molo pogramy w Rockbanda bo na pewno rozstawią" 8) a zatem " You have been warned!" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Soul Opublikowano 11 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2008 Jak by co to jest alone ,a dla śmiechu mogę sobie zagrać Cytuj Odnośnik do komentarza
grajek 1 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 TEAM 4 -T4- GrajeK GraniU KilA KonradoS Cytuj Odnośnik do komentarza
Velios 50 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 (edytowane) Panie, paznokcie i pedryle, oto narodził się team, który na tegorocznym PGA rozpiexDoli wszystko: Wszechpochłaniające Potopy aka. Pajonki Parszywce ~ Velios aka. Jedyny Słuszny NieMLG Filip ~ Uzny ~ Czopolud aka. Wasyl ~ Janusz Coacha nie będzie, bo nie potrzebujemy . Będziemy na pewno - bójcie siem. Edytowane 12 Listopada 2008 przez Velios Cytuj Odnośnik do komentarza
Uzny 94 Opublikowano 12 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2008 redi for batul Cytuj Odnośnik do komentarza
czopolud PL 0 Opublikowano 13 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2008 Pewnie w Waszych głowach rodzi się pytanie :"A kim jest Janusz??" Powtarzając to pytanie ,przechodzą Was dreszcze, a myśl o nim spędza Wam sen z powiek.Im mniej o nim wiecie, tym lepiej dla Was, ale wiedzcie jedno, Janusz się nie pierd0li. Bliżej o Januszu: +syn młynarza +z domu Pedau +strzela hedszotami zza rogu wpier,a,lając czereśnie. +kontroler: różowy z Segi Saturn. Cytuj Odnośnik do komentarza
TroniC 12 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Teamy/ludzie zgloszeni na mail - stan na chwile zamieszczenia: Samotne Halo-serduszka O przytul mnie proszą: Sebastian "Krakus PL" Krakowiak (wraz z tajemniczym "kolegą") Karol "Sliwa" Sliwinski Artur "Prohebeat" Rajski Veheron Marcin "Ascetic" Tarwacki Veheron To co mnie najbardziej cieszy czyli młoda, świeża krew w postaci gotowych teamów: Frags Makers NIESTETY TEAM SIE JEDNAK NIE POJAWI NA H3 - SZKODA...... Patryk "Patr0l" Ziembiewicz Karol Waleriańczyk Andrzej "kiler" Domański Kuba "Kuptas" Baszczuk Rezerwowi: Patryk "PP" Przynoga Marcin "Paradox" Matuszak r56 Radosław "Persil" Kozłowski Mateusz "JigSaw" Sroka Adam "pisofszit" Woźniak Mateusz "staszek" Barłóg Ładnie mi tu ich proszę przyjąć, co by się chłopaki nie przerazili, waszego poczucia humoru... Kultura ma być. Pozory do końca... Ew. update posta jutro w nocy. W kilku miejscach info jeszcze sie pojawi. Edytowane 20 Listopada 2008 przez TroniC Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzys PL 28 Opublikowano 18 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2008 (edytowane) Zapytaj się Ich czy piją a jeśli tak to żeby wieli flaszkę Acha Tronic pamiętaj że masz u mnie flaszkę wiesz za co Ps. Czopolud w jaki dzień jedziesz? Edytowane 18 Listopada 2008 przez Krzys PL Cytuj Odnośnik do komentarza
cichy_ 1 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Frag Makers też się zgłosiło do mnie (GoW2) oraz Krakus PL wraz z tajemniczym kolegą również Cytuj Odnośnik do komentarza
Flaha 25 Opublikowano 19 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2008 Turniej zaczynamy o 18 ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Velios 50 Opublikowano 20 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 Krzyś PL - jedziemy z Kjecza w piątek o 15 (czopolud included), więc pojawimy się w Poznaniu w porze wieczornej i od razu robimy wypad na miasto (wódka included też ^_^ ). Przyjmujemy zgłoszenia na party-up . Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi