Skocz do zawartości

Ceny na stacjach paliw

Featured Replies

Opublikowano

U nas na Śląsku widziałem, że Lukoil przejął stacje Jeta. I od razu 3,46, gdzie na BPkach stała wtedy po 3,71. Ale już reszta stacji też schodzi z cen.

• Odpowiedzi 60
  • Wyświetleń 13,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

3,49. za stówę prawie 29 litrów wyszło. ludzie pańscy.

Opublikowano

Albowiem baryłka ropy kosztuje 100 dol. mniej niż w lipcu br.

Opublikowano

lukoil u nas ma paliwo już po około 3.55. Jeszcze pół roku i kupuje 5 litrowego Mercedesa CL'ke z 90 roku hehe

Opublikowano

Prawo Murphy'ego zapewne Ci da się we znaki właśnie wtedy ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

3,41

Za stówę ponad 29 litrów.

Opublikowano

w piątek przejeżdżałem obok stacji lukoil to była cena 3.27, dwie godziny później było już 3.21 (za diesela i bezołowiową 95)

Opublikowano

wczoraj rano u mnie 3.39 a popoludniu juz 3.33 :) jutro sprawdze jak dalej spadlo :P

Opublikowano

3.29 obok carrfoura. Kumpel mówił że gdzies w kielcach tankował za 3.10 O_o

Opublikowano

Raczej się nie doczekasz bo OPKI zmieniły limit wydobycia.

Opublikowano

Neste Bydgoszcz 3.30 albo teraz już mniej

Tankujcie pełne baki, karnistry i wszystko co się da pod ręką, bo jak przywalą nam w przyszłym roku po zimie, to się nie opamiętamy w dobie kryzysu. xD

Trójka za litr mogła by być zawsze, wtedy ludzie mogliby sobie pozwolić na duże bryki, które dużo palą. Spójrzcie na auta w USA. Tam małe auto, mała pojemność należy do rzadkości, i m.in. dzięki cenom paliw mogą se jeździć 3-4 i więcej litrowymi wozidłami w automatach co palą 20 i więcej litrów. xD

Opublikowano

Żadnej hameryki tym nie odkryłeś - chyba wie o tym nawet kulfon z ciuchci, bez kitu.

U mnie 3.53! SKANDAL! MULLER, ORLEN, BP, STATOIL wszędzie 3.5x ! :/ Chamstwo ;(

Opublikowano

kurde u mnie 3.29 ale i tak dobrze :D oby tak dalej w dol :)

Opublikowano

W Walbrzychu 3.39 na shellu i statoilu.

Opublikowano

Ojciec dzisiaj tankował LPG za 1,74 zł, przy Auchan.

14 zł/100 km, no ludzie świata.

Opublikowano

przy 80/90 km/h moją corsą za 15zł zrobie 100km ofkoz na benzynce :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Chociaż zastanawia mnie jedno. Ceny paliw tak długo spadały do tego pułapu 3 zicos, a w mgnieniu oka poszły do 4 zicos.

Spodziewałem się aktualnych cen dopiero na marzec|kwiecień, a nie już w lutym. :f

Edytowane przez sir_ryszard

Opublikowano

u mnie nigdy nie bylo pulapu 3 zl, zawsze ponad 3.55

Opublikowano

Bedac wczoraj i dzis w Bieszczadach powiem, ze tam juz powyzej 4zl trzeba placic za litr Pb 95 :) Natomiast w Rzeszowie, jesli wierzyc serwisowi cenapaliw.pl najtaniej litr mozna zatankowac za 3,62zl na 4ce (taka mala prywatna stacja).