Blizzard* 9 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 A no właśnie, jakiego byśmy auta nie mieli też się brudzi. Czego używacie do czyszczenia, jakich produktów, co polecacie, a co nie? Czy może myjnia? A do tapicerek? Pasty, kremy nabłyszczające? ect... Ja ostatnio zakupiłem szampon biodegradowalny do samochodu (leży mi na sercu życie wielorybów), jeszcze nie sprawdziłem czy dobry. Do tego posiadam jeszcze płyn K2 do usuwania komarów. I tyle jak na razie. Dopiero wzbogacam swoją listę smakołyków dla samochodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mathiu 180 Opublikowano 9 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2008 Od wakacji chyba nie myłem. Nie chce mi się skoro jesienią/zimą za 2 dni znowu będzie zasyfione. Na wiosnę umyję i będzie git. Zakupiłem jakieś shity z Tesco do mycia - myślę, że w takim tempie stykną mi na plus-minus 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 W środku auto odkurzam co tydzień, co dwa, może trzy deske pryskam "POLO-MAX'em" od K2 - z nanotechnologią, czasem słysze jak Snake gada z Meryl, a tak poza tym to ładnie pachnie (różne zapachy są) i fajnie się świeci deska, jak nówka. Przydałoby się wyprać fotele, ale nie chce mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Auta nie mam, ale często jeżdżę rowerem. Nie chce mi się go myć, jednak ostatnio tak zarósł brudem, że się zlitowałem (1,5 godziny mycia). Dzisiaj wyjechałem na chwilę do lasu i już jest cały uje/bany ;/. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Oran Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 A jaką masz przerzutkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzehoo Opublikowano 10 Listopada 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2008 Seryjną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi