Guest Kyo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 (edited) Brązowe: Pervert Inspect a pair of withered binoceros testicles with genuine enthusiasm. Millionaire Collect one million dollars in cash. Arsonist Burn down the Riverbrook Apartments. Lab Assistant Complete all Bonus Missions. Reluctant Hero At the beginning of the episode, refuse to join Gabe and Tycho 5 times. The Strength To Rule Achieve level 30 with all party members. Pack Rat Strikes Back Only use items to win a fight. No attacks or counter attacks allowed. Srebrne: Moving On Up Find the key to the Riverbrook Apartments. Endgame Find a ticket to the World's Fair. Can't Nobody Hold You Down Complete Episode Two. Steel Cannibal Fully upgrade all party member's weapons. Złotko: POWER SURRRGE! Max out one party member's hit counter. BTW: Fajny tytuł Edited January 15, 2009 by Kyo Quote
Guest Kyo Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 Episode One - w UE przed końcem roku Episode Two - W USA przed końcem roku / w UE na początku 2K9 Tyle info wiem że mało ale jak tylko będzie data na 100% dam znać Quote
sakiu 83 Posted December 13, 2008 Posted December 13, 2008 No to, że mam z kanadyjskiego sklepu to do sylwestra następne 100% xD Quote
sakiu 83 Posted December 18, 2008 Posted December 18, 2008 Gra wychodzi dzisiaj, czyli jutro z samego rana naszego czasu blog.us.playstation.com Quote
sakiu 83 Posted December 22, 2008 Posted December 22, 2008 ugh 4 trofea do calaka i bug mam szczescie do bugow ostatnio..... jak zapisze sie gre w ostatniej lokacji to save juz sie nie zaladuje po zresetowaniu gry.....niby kolesie od pennego wiedza, ale nie ma ETA na patcha....nie wiem, czy saveowanie w innych lokacjach pomaga bo wkurzylem sie i narazie nie gram od nowa....najwyzej gre przejde za jednym podejsciem ;p Quote
sakiu 83 Posted December 24, 2008 Posted December 24, 2008 Sorry, ze tak bumpuje, ale calaczek wpadł, więc jak ktoś ma jakieś problemy z trofeami to mogę pomoć Quote
Guest Kyo Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 (edited) ugh 4 trofea do calaka i bug mam szczescie do bugow ostatnio..... jak zapisze sie gre w ostatniej lokacji to save juz sie nie zaladuje po zresetowaniu gry.....niby kolesie od pennego wiedza, ale nie ma ETA na patcha....nie wiem, czy saveowanie w innych lokacjach pomaga bo wkurzylem sie i narazie nie gram od nowa....najwyzej gre przejde za jednym podejsciem ;p No po prostu pięknie... Mi save też się nie chce wczytać! A miałem na oko 3/4 gry już zrobione - save padł jak byłem w apartamentach :wsciekly: Edited January 4, 2009 by Kyo Quote
Musiol 188 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 ugh 4 trofea do calaka i bug mam szczescie do bugow ostatnio..... jak zapisze sie gre w ostatniej lokacji to save juz sie nie zaladuje po zresetowaniu gry.....niby kolesie od pennego wiedza, ale nie ma ETA na patcha....nie wiem, czy saveowanie w innych lokacjach pomaga bo wkurzylem sie i narazie nie gram od nowa....najwyzej gre przejde za jednym podejsciem ;p No po prostu pięknie... Mi save też się nie chce wczytać! A miałem na oko 3/4 gry już zrobione - save padł jak byłem w apartamentach :wsciekly: Patch ma wyjść w styczniu, czyli pewno do dwóch tygodni, wszyscy w Sony mieli wolne teraz, to nie miał kto patcha wypuścić. Quote
sakiu 83 Posted January 4, 2009 Posted January 4, 2009 akurat mi to juz wisi ;p zrobilem 100% na easy w 4h....i mam uraz teraz do pennego, bo za pierwszym razem co jak co, ale 3h poszly sie smigac, bo gralem na najwyzszym poziomie trudności ~_~ Quote
Recommended Posts