Figaro 8 190 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Co sądzicie o Entourage - serialu komediowym? In this sitcom, the suddenly risen film star Vince Chase, a 'jeune premier' of humble origins, learns the ropes of the business and the the high-profile world of the wealthy happy few in and around Hollywood, but not alone: he brings form his native New York his atypical 'entourage (hence the title), not glitterati or professionals but a close circle of friends since childhood, and his professional agent finds they often make his job harder as the Queens boys not only sponge on the star but also have his ear, so Vince is much harder to counsel. Written by KGF Vissers Cytuj Odnośnik do komentarza
Boorak 8 Opublikowano 25 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2008 Sadze, ze serial komediowy Entourage zajebisty jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Boorak 8 Opublikowano 26 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2008 No ja ogladam. Naprawde fajny, podoba mi sie, wiec go ogladam. Zakladanie tamatu w ktorym beda 3 wpisy chyba nie ma wiekszego sensu, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Chciałem poznać opinie forumowiczów nt. serialu Entourage, bo nie wiem czy ściągać. Nie przypisuj tutaj większej głębi . Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 424 Opublikowano 27 Grudnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2008 Jest dobre zwłaszcza jak chcesz poznać "problemy" Gwiazd plus teksty Ariego pozytyw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2009 Dobry, lekki serial. Piven grajacy Ariego mistrzostwo swiata, nie dziwie sie ze dostal 3 emmy z rzedu za ta role. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Szczerze mowiac - nie wiem, czemu na tym forum generalnie nie slyszalo sie dobrych glosow o tym serialu. W ciagu tygodnia obejzalem wszystkie 6 sezonow - swietny serial. Nie jest to nic ambitnego, ale jest smieszny, idealny do relaksu i wciaga jak bagno. Postacie Dramy i Ariego - mistrzostwo, w szczegolnosci rozbrajajacy jest ten pierwszy. Jesli chodzi o seriale HBO to widzialem tylko Sopranos i Kompanie Braci - ale tutaj widze ta sama tendencje co w tamtych (mimo, ze serial jest zupelnie innego kalibru), a mianowicie: widac jak postacie sie rozwijaja i zmieniaja podczas trwania serialu, fajnie sie to obserwuje. Tak czy siak - polecam serial kazdemu, kto szuka czegos lekkiego, zabawnego oraz wciagajacego. Fajna jest rowniez obecnosc roznych prawdziwych gwiazd w serialu - pojawia sie np. James Cameron, Peter Jackson, Chuck Liddel - jego wystep byl w szczegolnosci dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
Ari 1 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 serial rewelacja, kolejny raz udowodnił, że do sukcesu w komedii trzeba paczki 5ciu bohaterów. polubiłem bardzo E bo przypomina mi mnie, Drama jest przekomiczny a Ari...udowadnia, że warto się było przez te lata uczyć angielskiego by rozumiec jego kwestie. Uwielbiam zakreconych, wulgarnych bohaterów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 jestem na drugim sezonie. swietny! fabula około filmowa, masa cameo, humor, fajne postaci. Ari rzadzi. Podoba mi sie ten serial! Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Ten ostatni sezon to juz tylko dla Ariego ogladalem, reszta ekipy jakas taka bez polotu byla. Entourage ma sporo wad, krotkie odcinki do tego jest ich malo i trzeba czekac rok na kolejny sezon. Najlepsza akcja to chyba byla jak pojechali na pustynie i sie nawpieprzali grzybków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Jak dla mnie serial caly czas trzyma rowny, wysoki poziom - jakoscia odstaje jedynie pierwszy sezon, ktory jak dla mnie jest najslabszy ze wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Gdzieś tak od połowy ogląda się to tylko dla postaci Ariego i Loyda a cała reszta do nuda i zapychacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Drama ma swoje momenty jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sztajniec 18 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Zachecony pozytywnymi opiniami zaczalem ogladac i musze powiedziec, ze... nawet niezle, podoba mi sie Druga sprawa, ze dopiero jestem po chyba 6 epach wiec malo co moge powiedziec, no ale calkiem przyjemnie sie to oglada. Cytuj Odnośnik do komentarza
gork 19 Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Pierwszy sezon ogladalem, bo nie mialem nic lepszego pod reka, ale szybko sie wkrecilem i w 2 tygodnie skonczylem wszystkie sezony. Mam nadzieje, ze mysla o nastepnym Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 właśnie rozpoczął się siódmy sezon, w roli dziewczyny jednego z głównych bohaterów pojawi się młodziutka gwiazda filmów dla dorosłych - sasza grey! napisała mi na twitterze. istnieje też uzasadnione podejrzenie, że zagra catwomen w trzecim batmanie nolana: bardzo możliwe, że gościnnie pojawi się też malcolm mcdowell Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 28 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2010 no Malcolm dosc czesto sie pojawial w Ekipie:) Napisy tez juz som 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 7x01 - świetny ep, bardzo przyjemny. może nie czuć tej więzi między ekipą ale co tam. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 22 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2010 kurde krzywa akcja z tą czaszką . myślicie, że turtle puknie w końcu tą czarnulę? oby. trzymam za ciebie kciuki, turtle! Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 25 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2010 To mnie zaczyna denerwować. W tym filmie wszyscy ruchaja, a ja nie. Jak teraz ten brzydal coś zaliczy to odpadam i przestaje oglądać. No zero realizmu Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 gdzie tam w tym sezonie chyba jeszcze nikt nie ruchał. istnieje przypuszczenie, że vince obrócił te dwie laski, ale nie było tego na ekranie. no i ari pewnie rucha, ale w końcu żonę ma. są już zdjęcia postaci granej przez sashę: w sezonie gościnnie pojawi się również mike tyson, christina aguilera i marshall mathers. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 27 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 kocham ten serial :F 7 sezon trzyma fason, nawet lepszy od średniego szóstego. Ogólnie, serial mega. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snejk 273 Opublikowano 2 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2010 w nowym epie pojawila sie w kocnu SASZA GREJ!!! jeeeee i jeszcze Mike Tyson:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2010 Mam smutną wiadomość: 8 sezon będzie ostatnim I co gorsza - będzie skrócony o połowę, więc tylko 6 odcinków. Plusem jest to, że być może pojawi się kinówka! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 14 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 (edytowane) Koniec sezonu. Jak się wku.rwiłem na twórców teraz. Myślałem, że sezon będzie miał 12 epów. Ale zakończenie świetne. Jestem ciekaw co dalej. Pojawienie się Eminema zaje.biste Świetnie pasuje mi ta piosenka podczas napisów końcowych, jakoś dodaje klimat. Edytowane 14 Września 2010 przez Figaro Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi