Opublikowano 19 stycznia 200916 l Witam, Chciałbym podłaczyć dysk twardy xboxa 360 do laptopa bez kupowania przejściówki xsata.Wpadłem na następujący pomysł tylko nie wiem czy to odpali.Wyjmuje dysk twardy z kieszeni kupuję następującą przejściówkę: http://www.allegro.pl/item525440929_dobra_...a_ide_sata.html i podłączam poprzez program xplorer 360,oczywiście przez USB w laptopie i wejście sata w dysku twardym konsoli.Da radę w taki sposób ominąć kupno xsata/xport? Edytowane 19 stycznia 200916 l przez lons
Opublikowano 19 stycznia 200916 l Autor Powinno mnie nie satysfakcjonuje <_< Muszę wiedziec na 100%. Może jest ktoś z forum kto podłaczył dysk twardy 360 do pc poprzez kabel sata z przejściówką USB i odpalił przez xploler 360?Chodzi mi o to by zaoszczędzić 200 zł 8) Edytowane 19 stycznia 200916 l przez lons