February 2, 200917 yr http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=194 Polecam sprawdzić pierwsze ukryte - Trofeum ala Kojima Tłumaczenie: Zeratul: Brąz: :3pl: Memories Powspominaj przez 3 minuty zanim powrócisz do pokoju. Palette Użyj trawy jako swojego płótna i pomaluj podłoże w trzech różnych kolorach. Wind Pobaw się wiatrakami i odpłyń z wiatrem siedem razy. Illumination Podświetl zaciemniony basen. Pure Dostań się do miasta bez szwanku. Stars Uwolnij wszystkie imiona do nieba. flOw Życie mogłoby być prosteâďż˝Ś Srebro: :2pl: Nature Spraw by 10,000 kwiatów zakwitło. Urban Obudź w pełni miasto. Złoto: :1pl: Dream Za wszystkimi kwiatami znajduje się inny pokój. Ukryte: Brąz: :3pl: Welcome Back Zagraj po tygodniowej przerwie. Healthy Play Weź 10 minutową przerwę pomiędzy snami. Beginning Sen właśnie się zaczął... Discovery Znajdź i doprowadź do rozkwitu tajemniczy kwiat. Edited February 13, 200917 yr by Kyo
February 2, 200917 yr Tylko trophy whore tak zrobi tak wiem, którzy z was będą mieli 100% w dzień! ;p Fajne trofea, nie mogę się doczekać 12 lutego xD
February 3, 200917 yr @Kyo - mhm xD. Flower będzie git, wcześniej tej listy nie widziałem... Niech już dają, bo te bejeweled i savage moon mi głowę ryje za bardzo, relaaax, reeeelaaax.
February 3, 200917 yr A założymy się? To jedna z tych niewielu gier w których absolutnie nie biorę pod uwagę Trophies...
February 13, 200917 yr Pierwsza gra, w ktorej w ogóle nie interesowało mnie jakie trofeum wpadło, świetny relaks, polecam.....po grze sprawdziłem jakie wpadły i mam chyba 23% Co do samej gry, latanie jako płatki/wiatr daje radę, do tego trzeba grać dosyć głośno, żeby słyszeć i muzykę i świetne efekty otoczenia; graficznie sztuka
February 14, 200917 yr Musisz w każdym "śnie" ( levelu ) znaleźć wszystkie trzy specjalne kwiatki, każdy zdobyty kwiatek jest symbolizowany przez listek w doniczce .
February 15, 200917 yr Moze ktos opisac jak uzyskac trophy Pure bo przeszedlem 5 level bez porażenia prądem i nie zaliczyło. Raz przeszedlem zaliczając wszystkie słupy a za drugim omijałem które się dało.
February 15, 200917 yr Mi to trofeum dzisiaj wpadło. Beż żadnych filozofii - tak ja piszesz bez porażenia. Nie trzeba zaliczać wszystkiego, wystarczy zrobić to co potrzebne do otwarcia dalszej drogi. Możliwe, że przygniotły Cię spadające konstrukcje ( ostatnia sekwencja przed końcem levela ) - bardzo możliwe, że to ma wpływ na zdobycie trofeum. W takim przypadku polecam lecieć maksymalnie wysoko i jak najwolniej, nie powinno się nic stać. W ogóle najlepiej w nic bez potrzeby nie uderzać ^_^ .
February 15, 200917 yr Właśnie chodzi o to że nie zostałem porażony nawet na końcu jak konstrukcje spadały, a gdzieś czytałem też że trzeba zebrać wszystkie kwiatki nawet te w kanionie pod spadającą konstrukcją. Teraz to już całkiem nie wiem!
February 15, 200917 yr No mówię przecież, że ja nie zbierałem. W tym trofeum nie jest mowa tylko o porażeniu tylko, że masz ten level przejść bez uszczerbku ( "unscathed" ), czyli nie uderzaj też w metalowe obiekty.
February 15, 200917 yr Narazie nie czaje niektorych trophisow , dziwnie opisane np. flOw . Ale gra powalila mnie na glebe , po odpaleniu pierwszego lvl dlugo nie potrafilem wyjsc z zachwytu TA GRA JEST PIEKNA i bez trophies bym ja lyknal nawet w wersji retail . POLECAM
February 16, 200917 yr zna ktoś jakiś poradnik do trophies? skończyłem grę, a pucharki wpadły tylko dwa (!) - Illumination i Discovery. do tego ten fioletowy kwiat (przedostatni, nie licząc ramki ze zdjęciem) jest zwiędnięty zamiast zakwitnięty - czemu?
February 16, 200917 yr To nie jest poradnik - to po prostu przetłumaczone Trofea na język polski. Dokładnie to samo jest w pierwszym poscie.
February 16, 200917 yr Jeżeli ktoś potrzebuje to tutaj wszystkie trofea są opisane ( po angielsku ) - http://boardsus.playstation.com/playstatio...ge.uid=41225781 Edited February 16, 200917 yr by Kris Blake
February 16, 200917 yr Przecież to logiczne dlaczego jest zwiędnięty.... W trakcie gry kwiatki kwitną kiedy zakończymy poziom wlatując do wiru płatków; natomiast we śnie tego jednego kwiata tego nie robimy, bo jest to bardziej koszmar na końcu i sen się urywa Co do trophies, release names robie i dupa....rozumiem, że są to kwiaty z imionami twórców w kredytach?
February 16, 200917 yr Tak, dobrze rozumiesz. Mi to trofeum wskoczyło bodajże za trzecim razem, coś na pewno przeoczyłeś.