Guest Kyo Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 (edited) http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=194 Polecam sprawdzić pierwsze ukryte - Trofeum ala Kojima Tłumaczenie: Zeratul: Brąz: :3pl: Memories Powspominaj przez 3 minuty zanim powrócisz do pokoju. Palette Użyj trawy jako swojego płótna i pomaluj podłoże w trzech różnych kolorach. Wind Pobaw się wiatrakami i odpłyń z wiatrem siedem razy. Illumination Podświetl zaciemniony basen. Pure Dostań się do miasta bez szwanku. Stars Uwolnij wszystkie imiona do nieba. flOw Życie mogłoby być prosteâďż˝Ś Srebro: :2pl: Nature Spraw by 10,000 kwiatów zakwitło. Urban Obudź w pełni miasto. Złoto: :1pl: Dream Za wszystkimi kwiatami znajduje się inny pokój. Ukryte: Brąz: :3pl: Welcome Back Zagraj po tygodniowej przerwie. Healthy Play Weź 10 minutową przerwę pomiędzy snami. Beginning Sen właśnie się zaczął... Discovery Znajdź i doprowadź do rozkwitu tajemniczy kwiat. Edited February 13, 2009 by Kyo Quote
Zeratul 415 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 hehe... cos widze, ze wszyscy niedlugo beda zmieniac czas o tydz w ps3 Quote
sakiu 83 Posted February 2, 2009 Posted February 2, 2009 Tylko trophy whore tak zrobi tak wiem, którzy z was będą mieli 100% w dzień! ;p Fajne trofea, nie mogę się doczekać 12 lutego xD Quote
Hysz 25 Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 @Kyo - mhm xD. Flower będzie git, wcześniej tej listy nie widziałem... Niech już dają, bo te bejeweled i savage moon mi głowę ryje za bardzo, relaaax, reeeelaaax. Quote
Guest Kyo Posted February 3, 2009 Posted February 3, 2009 A założymy się? To jedna z tych niewielu gier w których absolutnie nie biorę pod uwagę Trophies... Quote
sakiu 83 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Pierwsza gra, w ktorej w ogóle nie interesowało mnie jakie trofeum wpadło, świetny relaks, polecam.....po grze sprawdziłem jakie wpadły i mam chyba 23% Co do samej gry, latanie jako płatki/wiatr daje radę, do tego trzeba grać dosyć głośno, żeby słyszeć i muzykę i świetne efekty otoczenia; graficznie sztuka Quote
juni8 6 Posted February 13, 2009 Posted February 13, 2009 Mnie rozbiły Creditsy!!! Po prostu wypas:) Quote
sakiu 83 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Ta, btw od czego wpada Dream? to są sekretne kwiaty? Quote
Kris Blake 40 Posted February 14, 2009 Posted February 14, 2009 Musisz w każdym "śnie" ( levelu ) znaleźć wszystkie trzy specjalne kwiatki, każdy zdobyty kwiatek jest symbolizowany przez listek w doniczce . Quote
lesheq 8 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Moze ktos opisac jak uzyskac trophy Pure bo przeszedlem 5 level bez porażenia prądem i nie zaliczyło. Raz przeszedlem zaliczając wszystkie słupy a za drugim omijałem które się dało. Quote
Kris Blake 40 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Mi to trofeum dzisiaj wpadło. Beż żadnych filozofii - tak ja piszesz bez porażenia. Nie trzeba zaliczać wszystkiego, wystarczy zrobić to co potrzebne do otwarcia dalszej drogi. Możliwe, że przygniotły Cię spadające konstrukcje ( ostatnia sekwencja przed końcem levela ) - bardzo możliwe, że to ma wpływ na zdobycie trofeum. W takim przypadku polecam lecieć maksymalnie wysoko i jak najwolniej, nie powinno się nic stać. W ogóle najlepiej w nic bez potrzeby nie uderzać ^_^ . Quote
lesheq 8 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Właśnie chodzi o to że nie zostałem porażony nawet na końcu jak konstrukcje spadały, a gdzieś czytałem też że trzeba zebrać wszystkie kwiatki nawet te w kanionie pod spadającą konstrukcją. Teraz to już całkiem nie wiem! Quote
Kris Blake 40 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 No mówię przecież, że ja nie zbierałem. W tym trofeum nie jest mowa tylko o porażeniu tylko, że masz ten level przejść bez uszczerbku ( "unscathed" ), czyli nie uderzaj też w metalowe obiekty. Quote
Shakeawake 5 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Obejrzycie trailer (trophy pure)- Quote
juni8 6 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 mi za jednym podejściem wpadło nature i urban i mam już wszystkie Quote
BOSMAN!! 0 Posted February 15, 2009 Posted February 15, 2009 Narazie nie czaje niektorych trophisow , dziwnie opisane np. flOw . Ale gra powalila mnie na glebe , po odpaleniu pierwszego lvl dlugo nie potrafilem wyjsc z zachwytu TA GRA JEST PIEKNA i bez trophies bym ja lyknal nawet w wersji retail . POLECAM Quote
Guest pawel_k Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 zna ktoś jakiś poradnik do trophies? skończyłem grę, a pucharki wpadły tylko dwa (!) - Illumination i Discovery. do tego ten fioletowy kwiat (przedostatni, nie licząc ramki ze zdjęciem) jest zwiędnięty zamiast zakwitnięty - czemu? Quote
Shakeawake 5 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Poradnik- http://www.trofeaps3.com/trophies/readarti...?article_id=194 Quote
Guest Kyo Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 To nie jest poradnik - to po prostu przetłumaczone Trofea na język polski. Dokładnie to samo jest w pierwszym poscie. Quote
Kris Blake 40 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 (edited) Jeżeli ktoś potrzebuje to tutaj wszystkie trofea są opisane ( po angielsku ) - http://boardsus.playstation.com/playstatio...ge.uid=41225781 Edited February 16, 2009 by Kris Blake Quote
sakiu 83 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Przecież to logiczne dlaczego jest zwiędnięty.... W trakcie gry kwiatki kwitną kiedy zakończymy poziom wlatując do wiru płatków; natomiast we śnie tego jednego kwiata tego nie robimy, bo jest to bardziej koszmar na końcu i sen się urywa Co do trophies, release names robie i dupa....rozumiem, że są to kwiaty z imionami twórców w kredytach? Quote
Kris Blake 40 Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Tak, dobrze rozumiesz. Mi to trofeum wskoczyło bodajże za trzecim razem, coś na pewno przeoczyłeś. Quote
(BaT) 1 Posted February 17, 2009 Posted February 17, 2009 no i 100% , najtrudniejsze trophy to zdecydowanie Pure ( 4 razy podchodziłem) Quote
Recommended Posts