Skocz do zawartości

Battlefield Bad Company 2

Featured Replies

Opublikowano

Oj widzę że mój następny zakup będzie w ultimie. Ja grę dostane pewnie dopiero 4 marca. Jestem tylko ciekaw co z serwerami kiedy zostaną włączone ?

• Odpowiedzi 6,7 tys.
  • Wyświetleń 637,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• beka z tej gry i black opsow. jak sie biegnie w battlfieldzie to tylko tupanie slychac TUP TUP TUP. ta snajperka to jakas porazka. ludzie grajacy w bc2 to noskillowcy ktorzy rekompensuja to sobie mowi

• To z tego że polska społeczność CoD zdążyła się już zorientować że tryby HC sprzyjają słabszym graczom. Widocznie teraz czas na BF community hehe. Co do tej sytuacji którą podałeś to nie jest to żade

• dobre dobre - lubię takich kozaków. Ja też mam reguły, tylko trochę bardziej rygorystyczne: - jak grasz ze mną masz obowiązek dobrze się bawić - wolno kląć i opowiadać historie z życia wzięte - jak

Opublikowano

jeszcze jedno, coś obiło mi się o uszy że niby mają byc tylko 2 tryby na początku w bc2? to prawda? czy dadzą odrazu wszystkie 4 czyli sq deathmatch,conq,rush i sq rush?

Opublikowano

Coś musi w tym być w przy zamówieniu wersji limitowanej na Xboxa dostajemy kod który uprawnia nas do zagrania 30 dni wcześnie przed innymi w któryś tryb dokładnie nie pamiętam w który

Opublikowano

Oj widzę że mój następny zakup będzie w ultimie. Ja grę dostane pewnie dopiero 4 marca. Jestem tylko ciekaw co z serwerami kiedy zostaną włączone ?

2 marca już powinny być włączone... przy okazji premiery w USA :)

Opublikowano

Robi się gorąco! Nie spodziewałem się nocnej mapy! :woot: Już sobie wyobrażam te rakiety latające na czarnym tle nieba. :rolleyes:

Opublikowano

gdzie? kto? co? skąd info o nocnej mapie? poka poka

ed: a juz obczaiłem, ciekawie to wyglada... jak na trybie HC nie bedzie zaznaczania wrogów to dopieor bedzie ciekawie...

"Those who purchase Battlefield: Bad Company 2 new on consoles will receive a VIP code which can be entered online to unlock these new maps for free." hmm... chodzi o limitki? czy po prostu o NOWE gry czyli nie odkupione używki z krórych kod może byc juz zużyty?

Edytowane przez humanno

Opublikowano

Kod dostanie każdy kto kupi nową grę do pobrania ze sklepiku bc2. A kto kupi na rynku wtórnym grę będzie mógł mapki ściągnąć za 15 euro.

Opublikowano

gdzie? kto? co? skąd info o nocnej mapie? poka poka

ed: a juz obczaiłem, ciekawie to wyglada... jak na trybie HC nie bedzie zaznaczania wrogów to dopieor bedzie ciekawie...

"Those who purchase Battlefield: Bad Company 2 new on consoles will receive a VIP code which can be entered online to unlock these new maps for free." hmm... chodzi o limitki? czy po prostu o NOWE gry czyli nie odkupione używki z krórych kod może byc juz zużyty?

chodzi o nówki, a konkretnie aby trochę ukrócić handel posprzedażowy

u r so fast

Kod dostanie każdy kto kupi nową grę do pobrania ze sklepiku bc2. A kto kupi na rynku wtórnym grę będzie mógł mapki ściągnąć za 15 euro.

Edytowane przez ziemia1

Opublikowano

powiem tak

mapa nocna to byla w BF2.

tam byl totalny mrok. Kilka lamp + noktowizory( z tym ze one grzaly sie wiec trzeba bylo je co jakis czas wylaczyc)

to byl klimat

nie taki wieczór jak tutaj:)

Opublikowano

no to gicior, ciekaw tylko jestm kiedy "brytol" do mnie dojedzie, mam nadzieje ze w przyzwoitym terminie.

Edytowane przez humanno

Opublikowano

Tryby gry (rush, conquest itd.) są przypisane do mapy czy można grać w każdym trybie na każdej mapce?

Opublikowano

hoho, obie mapy bardzo mnie się podobają :)

Na filmiku zaciekawiły mnie 2 rzeczy:

snajper trafia w coś w powietrzu w 0:49, w rakietę? no dobra, to uav pewnie jest

druga sprawa to po wskrzeszeniu gościa w 0:44 pojawia się jakiś dziwny obrazek? ktoś wie co to?

edit: Niektóre mapy mają 2 tryby, conquest dzieje się na tym samym obszarze (lub jego wycinku) co rush, polecam przeglądnięcie map na http://ultimateprestige.com/. Wszystko i tak nie jest jeszcze ujawnione.

Edytowane przez oTOMo

Opublikowano

Tryby gry (rush, conquest itd.) są przypisane do mapy czy można grać w każdym trybie na każdej mapce?

Tryby są przypisane do mapek :)

Opublikowano

hoho, obie mapy bardzo mnie się podobają :)

Na filmiku zaciekawiły mnie 2 rzeczy:

snajper trafia w coś w powietrzu w 0:49, w rakietę? no dobra, to uav pewnie jest

druga sprawa to po wskrzeszeniu gościa w 0:44 pojawia się jakiś dziwny obrazek? ktoś wie co to?

snajper trafia w uav, ujecie wczesniej jest wlasnie z kamery uav ktore zbiera strzała. "W rakiete" :tongue:

ten symbol wygląda jak pasek głośności lub cos w tym stylu, moze onzacza to ze wlasnie ta wskrzeszona postac cos pwiedziala, np podziekowala, tak mi sie wydaje.

edit: zgadza sie, to nie jest "głośność" ewidentnie widac ze to ikonka-skrzynka, panowie poniżej mają racje.

Edytowane przez humanno

Opublikowano

Tryby są przypisane do mapek :)

Hmm... to trochę lipa. Mam nadzieję że DICE nie będzie wyciągało kasy za wypuszczanie tych samych mapek tyle że z innymi trybami. Dobrze że przynajmniej dorzucają parę mapek dla posiadaczy nowych kopii gry (chociaż to w sumie i tak jest gra którą warto zachować, multi powinno wystarczyć na miesiące świetnej zabawy)

Opublikowano

snajper trafia w uav, ujecie wczesniej jest wlasnie z kamery uav ktore zbiera strzała. "W rakiete" :tongue:

noooo, taki zaje*isty skill - zestrzelenie rpg w locie ;)

Hmm... to trochę lipa. Mam nadzieję że DICE nie będzie wyciągało kasy za wypuszczanie tych samych mapek tyle że z innymi trybami.

Dzii, przeta Port Valdez i Laguna Presa na bank mają 2 tryby, reszta nie jest pewna.

Edytowane przez oTOMo

Opublikowano

ten symbol wygląda jak pasek głośności lub cos w tym stylu, moze onzacza to ze wlasnie ta wskrzeszona postac cos pwiedziala, np podziekowala, tak mi sie wydaje.

imo to jest do odblokowania dla medyka z dema pamiętam taki symbol

Health Pack Range Upgrade

reklama tv

Opublikowano

imo to jest do odblokowania dla medyka z dema pamiętam taki symbol

Health Pack Range Upgrade

Tak, to jest dokladnie to. Zwieksza zasieg w ktorym uzdrawia apteczka.

Opublikowano

Bartek Reklama super pełna dynamiki. Ale my wiemy że to nie jest tylko przechwałki i gadanie marketingowe. To się dzieje na prawdę :potter:

Opublikowano

"Witam

W związku z przesunięciem premiery Battlefield Bad Company 2 na 2-4

marca

jest możliwość dostania gry wcześniej?

Pozdrawiam!"

"Witam

nic na ten temat nie wiemy ale gre najprawdopodobniej będziemy wysyłac

juz w

środe"

w sklpie psx extreme juz beda wyslac w srode lub w czwartek, a martwilem sie ze bede grał dopiero 8 marca hehe

Edytowane przez Merson

Opublikowano

"Witam

W związku z przesunięciem premiery Battlefield Bad Company 2 na 2-4

marca

jest możliwość dostania gry wcześniej?

Pozdrawiam!"

"Witam

nic na ten temat nie wiemy ale gre najprawdopodobniej będziemy wysyłac

juz w

środe"

w sklpie psx extreme juz beda wyslac w srode lub w czwartek, a martwilem sie ze bede grał dopiero 8 marca hehe

Świetna wiadomość. Dzięki wielkie :D