Posted February 7, 200916 yr Witam! Zamierzam kupić TV do PS3. Czy ten będzie odpowiedni? http://www.centrumpromocji.pl/product_info...oducts_id=19364 Myślę, że parametry są wporzo i cena też nie zła. Co o nim sądzicie??
February 8, 200916 yr Ja używam ten TV, kiedy go kupywałem rok temu był o wiele droższy ( podwójnie). Telewizor ma wszystko co mieć powinien. 4XHDMI, Full HD, obraz żyleta, 100Hz( nie używam do niczego), jedyna jego wada to może głośniki, które w tej klasie powinny być ciut lepsze. To jest seria 6, ukazały się już 7 i 8, i niczym prócz kilku kosmetycznych zmian designu się nie różnią. Nowoscią w serii 8 jest o połowę cienszy tył TV, tylko to. Za te pieniądze chyba nic lepszego nie ma, jednak jeśli chcesz go brac to lepiej dołoż te 200 - 300 złotych i kup 40 cali z tej serii. No i TV ma bardzo dobry czas reakcji, co jak wiesz przy grach jest bardzo ważne. Nie można zapomnieć też że TV ma super design, każdemu się podoba:) Edited February 8, 200916 yr by .:marioo:.
February 8, 200916 yr Ja tez mysle czy go nie wziac tylko ze 40 cali i z tej najnowszej serii.. Moglby mi ktos lopatologicznie wytlumaczyc ocb z tym 100HZ ?? Przeciez zawsze sie mowilo ze przy LCD nie ma pojecia odswiezania. Tu nagle czytam ze wszystkie nowe tv to mają i w dodatku juz spotkalem sie z opiniami ze to jest wypas blablabla
February 8, 200916 yr Author 40' nie chce, bo max to 37 dla mnie. Dzięki marioo, za wypowiedz, bo najbardziej liczą się do mnie oceny użytkowników. TV TYLKO do PS3, może w przyszłości jakiś dekoder się pojawi, ale wątpie
February 22, 200916 yr Polecam bardzo ten telewizorek, mam wersje 46'' i jest bardzo dobrze jeżeli chodzi o obraz z PS3. Ja tez mysle czy go nie wziac tylko ze 40 cali i z tej najnowszej serii.. Moglby mi ktos lopatologicznie wytlumaczyc ocb z tym 100HZ ?? Przeciez zawsze sie mowilo ze przy LCD nie ma pojecia odswiezania. Tu nagle czytam ze wszystkie nowe tv to mają i w dodatku juz spotkalem sie z opiniami ze to jest wypas blablabla Problemu z odświeżaniem nie ma w plazmach, w lcd zawsze był to minus, a obecnie praktycznie nie występujący. 40' nie chce, bo max to 37 dla mnie. Dzięki marioo, za wypowiedz, bo najbardziej liczą się do mnie oceny użytkowników. TV TYLKO do PS3, może w przyszłości jakiś dekoder się pojawi, ale wątpie Polecam jednak się jeszcze zastanowić. 40'' wcale nie zajmuje dużo więcej miejsca, a efekty dużo lepsze.