Jump to content

Różowe Lata Siedemdziesiąte

Guest Oran

Recommended Posts

Guest Oran
Posted (edited)

Nie ma tutaj o nim chyba NIC! Skandal, bo jest to zdecydowanie najlepszy serial komediowy jaki w życiu widziałem, 8 sezonów, jestem właśnie na ósmym, w którym się obsada troche wykruszyła. Szkoda, że to już ostatni sezon, bo genialne momenty ma.

Kilka sezonów było odtwórczych ale i tak nie było totalnej nudy, za to pierwsze sezony sprawiały, że płakałem jak gupi, no masakra, taka dawka śmiechu, że miazga i czosnek wyciskany wyciskarką do pestek z wiśni. Ten sezon jak i poprzedni (ten = 8, poprzedni to 7) wprowadził spore zmiany i ogólnie powiew świeżości, znów płacze ze śmiechu i naprawdę żałuje, że to już koneic tego serialu.

Chyba ten 8 sezon w 2006 skończyli nadawać już, szkoda, szkoda, może zrobią That 80s Show, ale wątpie bo aktorzy poszli w świat co by kariere robić a sezon się skończy chyba z tego co mi sie obiło o uszy

na 31.12.79 czyli w ostatni dzień lat siedemdziesiątych :( [czy to taki spojler duży? Ale otaguje w sumie])

Ogólnie piszcie czy mi się tylko tak podobał i durnym amerykanom (ponoć jest on tam w pewnych kręgach nawet kultowy, same osiem sezonów świadczą same za siebie), czy też są tu jacyś "fani"? ;)

Edited by Oran
  • Replies 17
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Guest MasterShake
Posted

that 80 show powstalo, ponoc dno konkretne

a 70 - widzialem calosc, jakos najlepsze byly chyba 3-5, w ogole mi nie podszedl

Guest Oran
Posted

Z tego co czytam to nie był spin off, tylko zupełnie z innej beczki, więc się nie dziwie, że dno. Dla mnie serial bomba, szkoda, że nie ma kontynuacji :( <użala się>

Posted

dobry show ale po jakimś czasie popadł w monotonie, gagi cały czas oparte na tej samej zasadzie przestały mnie śmieszyć.

• 8 months later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Jeden z najlepszych sitcomów. Kapitalnie dobrani aktorzy i mocarny klimat.

• 1 year later...
Posted

Ostatnie sezony jednak maja wyraznie nizszy poziom - ostatni to juz w ogole dotknal dna, nawet go nie skonczylem. 8 sezon to poprostu padaka.

Nie ma Kelso, Erica, ten nowy koles tylko wkurza, Donna sie zachowuje jak po(pipi)ana, pomysly na odcinki jakies denne

Posted

Bardzo pozytywny, śmiechowy serial, jeden z niewielu które obejrzałem prawie w całości, ale po odejściu Lourie była już tylko powolna równia pochyła, a ostatni sezon to już niestety kaszanka :confused: , której nawet nie dooglądałem do końca.

Posted

no dokładnie, ten cały Randy zj,ebał cały ósmy sezon który i tak by był kiepski z powodu braku kelso i erica jednak oglądnąłem bo byłem ciekawy jak się wszystko zakończy. No i miło, że kelso i eric wrócili na ostatni odcinek.