TomisH 3 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 http://www.gamikaze.pl/Aktualnosci/Bedzie_...es_Alice_2.aspx O takiej informacji marzyło wielu - Electronic Arts ogłasza światu, że w produkcji jest już American McGee’s Alice 2, czyli kontynuacja kultowej, nieźle wykręconej gry opartej na niemniej kultowej literaturze, bo Alicji w krainie czarów. Tytuł przygotowywany jest przez Spicy Horse pod PC, Xboksa 360 oraz PlayStation 3. "Ten nowy projekt to urzeczywistnienie marzeń dla mnie, jak i fanów, którzy podtrzymywali płomień Alice przy życiu" - powiedział McGee. "EA było bardzo tolerancyjne i wpierało nas przy oryginalnej grze i wyszło z tego coś pięknego oraz odważnego. Ta podróż na drugą stronę lustra będzie jeszcze bardziej emocjonująca". No to wskakuje na pierwsze miejsce listy najbardziej wyczekiwanych tytułów Quote
Dr.Czekolada 4494 Posted February 19, 2009 Posted February 19, 2009 (edited) Tzn ze McGee siedzi nad tym projektem ? (przez chwilke mialem obawy, ale chyba niesluszne - czytajac dalej). Dla mnie gry tego goscia to takie "male dziela sztuki" , moze nie zrobil dla mnie nic pod kandydature Hiciora przez H, ale kazda z jego gier wspominam cieplo (czy to Alice, czy to Scrapland, Bad Day L.A, Grimm) wszystkie jego produkcje byly cholernie fajne, a jednoczesnie nie wykorzystywaly calego swojego potencjalu ..... Niesamowitego. Edited February 19, 2009 by Dr.Czekolada Quote
_mike 318 Posted February 21, 2009 Posted February 21, 2009 Kurde ale niespodzianka Świetna wiadomość! W Alicje gralem lata temu ale do tej pory pamiętam tą wykręconą i niesamowitą grę Fajny bylby remake w HD ale dwojkę też przyjmę i mam nadzieje, że świat gry dalej będzie tak unikalny jak w pierwowzorze Czekam teraz na filmik, obrazki i datę wydania ;] Quote
Recommended Posts