Opublikowano 25 marca 200916 l Konsole będę miał w piątek. Ktoś chce :boks: ? Jeżeli tak to proszę przygotować się na :wkurzony:
Opublikowano 25 marca 200916 l Ale przeczytałeś 752k więc był klocek, przyznaj. Ludzie, proponuje żeby masowo wyziać deafisha, jak mu konsola w piątek nie przyjedzie :E
Opublikowano 25 marca 200916 l Wiesz raczej nie było klocka bo w niczym mnie nie pobiles Wyzywajcie mnie w piatek to bedziecie mieli wieksze szanse, 2 tyg nie gralem
Opublikowano 25 marca 200916 l Wiesz raczej nie było klocka bo w niczym mnie nie pobiles Wyzywajcie mnie w piatek to bedziecie mieli wieksze szanse, 2 tyg nie gralem Wyzywać nie bardzo, ale acziwy za co-opa zrobię chętnie jak masz grać czas z takim "noobem" (choć teorytycznie za 500k powienienem mieć, jak zrobiłem z kolegą "Avalancha" na 694k i chu/j )
Opublikowano 25 marca 200916 l El Choko to samo miał. Ja dostałem achieva, a on biedny siedział i płakał :<
Opublikowano 25 marca 200916 l Kurka, liczyłem na Monsoon ; ( Nie no, gratki. Nie mogę się doczekać kiedy ja się dorobię perkusji.
Opublikowano 25 marca 200916 l Spoko Panowie - jak ktoś chce pomocy przy achievach to nie ma problemu. Tylko wcześniej proszę potrenować, bo szybko tracę cierpliwość ;p A co do achievow za punkty w coop - z moim doswiadczen wynika, ze tylko host go dostaje.
Opublikowano 25 marca 200916 l No to wielki LOL. El Choko, następne ty hostujesz. Nasz cel, 700k co-op i 1000 notes strike, prawda?
Opublikowano 25 marca 200916 l Na lajcie.Ja tam bez pkt przezyje Adasko szacun za Poly :] Edytowane 25 marca 200916 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 25 marca 200916 l nie no dzieki.. jak byś nie wiedział, to mało ludzi na świecie potrafi zrobić na tym FC Edytowane 25 marca 200916 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 25 marca 200916 l Spoko Panowie - jak ktoś chce pomocy przy achievach to nie ma problemu. Tylko wcześniej proszę potrenować, bo szybko tracę cierpliwość ;p A co do achievow za punkty w coop - z moim doswiadczen wynika, ze tylko host go dostaje. 1. Zawsze mogę na harda przejść :> 2. To ja zakładam :> To jak fishu Ci pasuje? Piątek o 18?
Opublikowano 25 marca 200916 l Idź do mam talent, castingi są. Sam myślałem, żeby pójść z TTFAF na hard, a potem przykozaczyć w finale Expertem. Ale czar prysnął jak popatrzyłem na innych :E
Opublikowano 25 marca 200916 l Dam jeszcze znać. Najlepiej dodaj mnie na live i gdy będę online to zagadaj. Zmienili mi datę dostarczenia konsoli Będzie już jutro Edytowane 25 marca 200916 l przez DeadFish
Opublikowano 25 marca 200916 l Nie jest to żadne osiągnięcie pewnie dla pro drummersów , ale zagrałem Don't fear the reaper na Expercie, kwestia wejścia w rytm trochę prób i jest git, jak coś to jestem świeżo po przesiadce z drumsów z RB2 na IONa . Zostało mi 8 songów w tym Won't get fooled again (dobrze literuję xD?) i Run to the hills (white man came...... ). Dam radę !
Opublikowano 25 marca 200916 l Mam tymczasowo aparat, który produkuje całkiem niezłe filmiki, to jutro spędzę pół dnia na fabrykowaniu dowodów mojego mistrzostwa.
Opublikowano 26 marca 200916 l Zaraz ku,rwa. Miałeś ze mną grać, a nie z babunią obiadki wpieprzać. Teraz jeszcze robisz mi to? Uderzaj na GH3 i gramy! Oczywiście później, afromanie
Opublikowano 26 marca 200916 l Nie FC, ale nie chcę mi się tego poprawiać, pierwszy raz grane dzisiaj, drugi raz w ogóle.
Opublikowano 27 marca 200916 l Miałeś racje Dead - Slash i Devil Went to Georgia to niezły trening. Slasha jestem w stanie zagrać na 52% bodajże, zaś DWTG na 71% Slasha mam tak wyćwiczonego że pierwsze sekwencja na 100% gram Edytowane 27 marca 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 27 marca 200916 l Dobra teraz niech ktoś mi poda sposób na to Run to the hills na drumsach na Expercie, tylko to mi zostało do skończenia kariery na tym poziomie, bo przy 61% wymiękam, piosenka dostaje kopa i jeszcze dochodzą 3 stópki extra ;/.
Opublikowano 27 marca 200916 l zamiast trzech stupek do graj 2 normalnie jak grałeś przedtem, do tego momętu. A jak są Drum Fill-e to zatrzymaj grę odpocznij chwilę