s1ntex 0 Opublikowano 26 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2009 Daj mi ION'a i destroyera. W porównaniu do innych piosenek z MP jest łatwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 26 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2009 Ojeju... kolejny, myślący, że jak będzie miał za(pipi)istą perkę i bass to zrobi wszystko. To tak nie jest, tu potrzeba ponad przeciętnego skilla i to o wiele. Sam tak myślałem i się srogo zdziwiłem . Dlatego myślę, że jak zagrasz na IONie coś to i też na czymś innym (np z RB1 perce, GoodWoodach czy perce z RB2) - prawda Adam ; )? Sprzęt nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Fisiu 4 Opublikowano 26 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2009 (edytowane) Ojeju... kolejny, myślący, że jak będzie miał za(pipi)istą perkę i bass to zrobi wszystko. To tak nie jest, tu potrzeba ponad przeciętnego skilla i to o wiele. Sam tak myślałem i się srogo zdziwiłem . Dlatego myślę, że jak zagrasz na IONie coś to i też na czymś innym (np z RB1 perce, GoodWoodach czy perce z RB2) - prawda Adam ; )? Sprzęt nie gra Spróbuj TTFAF zagrać na shitowym Explorerze, a na za(pipi)sitym LesPaulu - inna bajka. Tu jest tak samo, musi być - wystarczą umiejętności, które on MOŻE mieć, ale może NIE MIEĆ do tego sprzętu. <_< Edytowane 26 grudnia 2009 przez Fisiu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Daj mi ION'a i destroyera. W porównaniu do innych piosenek z MP jest łatwa. Dla ciebie, Alku, Battery to za duże wyzwanie, a chcesz się porywać na Mayhem Packi? Jak śmiesz w ogóle pisać o tym?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 HAHAHAHAHA, pwnag3. Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Widzę są problemy z czytaniem ze zrozumieniem. Too bad. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Ale Battery jest problemem na czym ? Bo nie w temacie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 (edytowane) Na perce. Tzn nie dla mnie ;F Edytowane 27 grudnia 2009 przez Bojan_Zaw Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 975 Opublikowano 27 grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 full song ofkorz. tak tez sie liczy? Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Ojeju... kolejny, myślący, że jak będzie miał za(pipi)istą perkę i bass to zrobi wszystko. To tak nie jest, tu potrzeba ponad przeciętnego skilla i to o wiele. Sam tak myślałem i się srogo zdziwiłem . Dlatego myślę, że jak zagrasz na IONie coś to i też na czymś innym (np z RB1 perce, GoodWoodach czy perce z RB2) - prawda Adam ; )? Sprzęt nie gra Spróbuj TTFAF zagrać na shitowym Explorerze, a na za(pipi)sitym LesPaulu - inna bajka. Tu jest tak samo, musi być - wystarczą umiejętności, które on MOŻE mieć, ale może NIE MIEĆ do tego sprzętu. <_< Mówisz, że LP to inna bajka... perka to inna bajka od gitary. Zrozum, że jak ktoś nie umie zagrać Battery na normalnej perce, to tym bardziej na innej perce nie zrobi o tak z miejsca FC. Pojmij to. Sam teraz nie umiem grać takiego Everlonga czy tam Run To The Hills (żeby nie było przejść zawsze przejdę, ale nie umiem tam robić 5* i mam trudności czasem żeby zrobić na 4). Jak miałem perkę od RB1/2 myślałem, że na IONie to spoko zrobie, jak miałem IONa to też myślałem, że to na GWsach zrobię. To nie jest tak. Bez sensu jest, żeby osoba, która nie gra na perce wypowiadała się na temat tego, że jak masz lepszą perkę to lepiej grasz. Wspominam znowu, perka i gitara to 2 różne rzeczy . Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Perka od RB- gówniany bounce i pedał. ION/GW- porządny bounce, solidny i dokładny Roadie, a Destroyer to już w ogóle bajka. Jak ma to mi nie pomóc w lepszej grze? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Owszem pomaga, ale to nie znaczy, ze sprzęt za Ciebie gra. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 (edytowane) Zostawcie Marcina, bo znowu zacznie płakać, zepnie się i tupnie nóżką :potter: Albo potrafisz grać albo nie, proste. Edytowane 27 grudnia 2009 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Perka od RB- gówniany bounce i pedał. ION/GW- porządny bounce, solidny i dokładny Roadie, a Destroyer to już w ogóle bajka. Jak ma to mi nie pomóc w lepszej grze? oj kubek - po pierwsze Roadie to (pipi) - stock pedal z RB2/1 jest o wiele lepszy jak dla mnie, po drugie jasne, że pomaga, ale nie na tyle, żeby z średnio grającego drummera zrobić się kknyrasem - w tym rzecz. Ja rozumiem, że to może pomóc - i owszem pomaga, ale w tym rzecz, że niektórzy myślą, że jak będą mieli fajną perkę to już będą wrzucać filmiki na YT z samymi FC. Keymaker: pierwsza część zdania: (pipi) :potter: :potter: druga część zdania: otóż to! Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Teza, że jak się ma IONa to się od razu wszystko zagra jest dla mnie tak durnowata, że nawet jej nie podejmowałem. Pisałem tylko o realnych korzyściach i zaletach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pelipe 236 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 To poproś Sylwka, żeby Ci kupił na urodziny IONa i Destroyera to nie będziesz płakał, jaki to masz gówniany sprzęt i staniesz się pr0 :potter: ;* Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 Teza, że jak się ma IONa to się od razu wszystko zagra jest dla mnie tak durnowata, że nawet jej nie podejmowałem. Pisałem tylko o realnych korzyściach i zaletach. No i git. Każdy szczęśliwy . A co do bounce'u to ION ma tak samo dobry/(pipi)owy jak set z RB2 (i może ten z RB1, nie wiem nie pamiętam). GoodWoodsy rąbią wszystko na łeb ! Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 To poproś Sylwka, żeby Ci kupił na urodziny IONa i Destroyera to nie będziesz płakał, jaki to masz gówniany sprzęt i staniesz się pr0 :potter: ;* Nie wydam nawet cudzych pieniędzy na plastikową perkusję do Xboxa za ponad 1k. Już bym sobie wolał to żydoskie ps3 kupić Cytuj Odnośnik do komentarza
marcin0903 1 Opublikowano 27 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 grudnia 2009 btw. te na allegro zdrożały o 200 zł czy tam ile xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Mac167 1 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Tak jakoś zebrałem się do kupy i coś skleiłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 Napisałem już w innym miejsce - filmik, z którego beka jest większa niż z Adasiowych turniejów. Usuń to, bo to jest taka jakby kompromitacja i tracisz tylko rispekt na dzielni. Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 (edytowane) Napisałem już w innym miejsce - filmik, z którego beka jest większa niż z Adasiowych turniejów. Usuń to, bo to jest taka jakby kompromitacja i tracisz tylko rispekt na dzielni. E tam, nic nie pobije Adaska, jak namiętnie lizał cipeczkę między własnymi palcami. Edytowane 28 grudnia 2009 przez s1ntex Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 ofhói xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 28 grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2009 O (pipi)aaaaaaaaaaaaaaaa xDDDDD JA ROZUMIEM, ŻE TO TYLKO INTERNET.. ALE TE NIEOKIEŁZNANE RYKIIIIII ROROOARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi