Opublikowano 3 lutego 201015 l Spoonman 5GS No i marcin mnie natchnął do zagrania Visions, czego efektem była udana próba na 3*, prawie 4 :<
Opublikowano 3 lutego 201015 l będziesz wymiatał, bo pamiętaj, sprzęt jest podstawą dobrego grania :potter:
Opublikowano 4 lutego 201015 l To se Bojan kup zestaw od Marcina, będziesz tak dobry jak on. Dokładnie! Bojan, to Ty o tym nie wiesz, że sprzęt gra za Ciebie ;O? Jak myślisz, czemu np. Slash gra na Gibsonie? - no przecież dlatego, że on jest tak za(pipi)isty, że gra za niego
Opublikowano 4 lutego 201015 l Czy tylko qb3k uważa, że sprzęt gra za niego? Nie rozumiesz tego forum. A "bycie dobrym jak Marcin" to też swoista ironia
Opublikowano 4 lutego 201015 l Myślisz, że mnie obchodzi, jak marcin zagrał? Przypomniał mi tylko o istnieniu kawałka Visions, dlategoż go zagrałem ;fff
Opublikowano 4 lutego 201015 l A myślisz, że mnie obchodzi co wy zagraliście i czego dotyczy dyskusja?
Opublikowano 4 lutego 201015 l A myślisz, że mnie obchodzi co wy zagraliście i czego dotyczy dyskusja? Kubek udaje, że go to nie obchodzi, a tak na prawdę jest zazdrosny bo ciągnie chu.ja i nie umie zagrać tego.