Posted March 13, 200916 yr Witam, w sumie, pomyslałem, że to nie byłby taki zły pomysł, taka forumowa edycja JtM. Proste, daje urywek bassu, gitary lub wokalu i użytkownicy muszą zgadnąć, trik na tym polega, że musimy to zanucić.. Zabawa albo przejdzie albo wyjdę na idiotę, to moment prawdy! Klip pierwszy: http://www.wrzuta.pl/audio/AjdmT7nFMV/jtm_-_ujecie_1wsze Podpowiedź: Jest to fragment basu, piosenka ta była w GH3 oraz wystepuje w serii RB. ___ Tabela: 1 - s1ntex, Masorz, DeadFish Edited March 16, 200916 yr by s1ntex
March 13, 200916 yr Pojechałeś XDDDDDDD bum bydydy bum bydybydy bum bydy XDDDDDD co by OT nie bylo, nie mam zielonego pojecia co to jest xD ale i tak jest smiesznie xD
March 13, 200916 yr Myślałem, że się zapowietrzysz :E Nie mam pojęcia, przed chwilą grałem 20 kawałków i nic nie przychodzi mi na myśl. Strzelam Heart - Barracuda. Tam taki rytm był. Edited March 13, 200916 yr by Fisiu
March 13, 200916 yr A to zmienia postać rzeczy, w RB nie grałem, a nie googlowałem. Tak po prostu mi to przyszło na myśl Wybacz, że zapytam, ale czym "siebie" nagrywasz? Bo dźwięk jest... zaskakująco dobry. Edited March 13, 200916 yr by Fisiu
March 13, 200916 yr Bumbydydydydy. Weź zagraj coś np. na praktis zwolnione na 90%, nagraj majkiem (przyłóż do głośnika, a co) i dopiero coś możemy pozgadywać
March 13, 200916 yr Taa na pewno każdemu pomogło. Jak mi wypiszesz które piosenki są w obu częściach to Ci od razu powiem, bo kojarzę ;p
March 14, 200916 yr Author Ostatnia podpowiedż: Zespół, który wykonał ten kawałek, miał w Polsce koncert w przeciągu 2wóch ostanich lat. ;>
March 14, 200916 yr Nie mam pojęcia. ale song który z tego co wiem jest w GH3 i RB to Mississippi Queen edit: nie twierdzę tego po bassie, ale po prostu po obecności tej piosenki . Edited March 14, 200916 yr by marcin0903
March 14, 200916 yr Author Bingo! http://www.youtube.com/watch?v=SuUWaYMzglw - 3:12 Kto zadaje nast. zagadkę? ;-P
March 14, 200916 yr Faktycznie, coś nie śmiga. Wrzucę później bo już wykasowałem z kompa i nie chce mi się teraz nagrywać ;p