Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Bindowanie przyciskow Ankieta

Turniej w Łodzi 18.04.2009 40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ma byc dozwolone bindowanie ppp i kkk pod jednym klawiszem dla padowców?? ( czyli defaultowe ustawienia )

• TAK
      32
    • NIE
      8
  2. 2. Czy ma byc dozwolone bindowanie klawiszy tak samo dla padowców jak i dla AS'owców ?? ( ppp kkk pod jednym przyciskiem )

• TAK
      24
    • NIE
      16

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Prosze wszystkich zainteresowanych o wziecie udzialu w glosowaniu i wyrazeniu swojej opinii na ten temat poniewaz wyszly pewne nieporozumienia i zgrzyty.

chcialbym aby najpierw glosowaly osoby ktore maja zamiar pojawic sie na turnieju w Łodzi 18 kwietnia a potem reszta ludzi.

• Odpowiedzi 9
  • Wyświetleń 835
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak dla mnie 2 x tak

W przypadku AS bindowanie ppp i kkk pod jeden button i tak tylko utrudnia grę, wiec jak ktoś chce niech sobie binduje.

Opublikowano

Dla flejmu zagłosowałem 2 x nie. A niech się ku.r.wa męczą :lol: !

Opublikowano

buahahaha ;b

bindowanie dla padowcow na yes oczywiscie ;b bindowanie dla asowcow na nie ;b

Opublikowano

Zagłosowałem na TAK w obu pytaniach. Bo jest mi obojętnie czy ktoś będzie miał zbindowane 3xP i 3xK. W Street Fighter IV to nie daje żadnej przewagi. No chyba że turniej dla ułomnych co mają problemy z odpalaniem ultra.

Opublikowano

Nie kumam jak mozna odpowiedziec tak dla pada a nie dla sticka? Ja tam wbijam w to. Tez uwazam ze jest to eliminowanie ludzkiego bledu, ale z drugiej strony na padzie inaczej grac ciezko w gre ktora wymaga 6 klawiszy a pad ma tylko 4 przyciski z przodu (jesli gra wymaga 4 lub mniej to mozna pada polozyc czesciowo na kolanie). Ale nie mozna "faworyzowac" jednych kosztem drugich. Albo 2x nie albo 2x tak. Bo niby czemu jedni powinni moc a inni nie?

Ja przyznam sie, ze zaglosowalem 2x tak.

Edytowane przez NemoKOF

Opublikowano
Nie kumam jak mozna odpowiedziec tak dla pada a nie dla sticka?

nie kumasz ze stick = skill i bindowanie to jak wbijanie sobie noza w plecy? cokolwiek to znaczy? ;v

Opublikowano

ee PIT jemu chodzio o to ze jak pozwolic jednym to wtedy nie ma sensu zabraniac drugim bo i tak na to samo wychodzi.

poza tym nic nie zbinduje chocby chciał:D

a nie ma 7 pod run, wiec moze tam walnac jakiegos binda na 720...

jak mozna miec problem z wcisnieciem 3 na raz a nie miec problemow na krzyzaku do owego ultrasa, jak ktos przezył ten krzyzak to tym bardzie 3 na raz przezyje rolft

swoja droga pad od X ze gorszy od duala nie zmienia faktu ze i tak lepszy od wiekszosci PC czy starszych konsol. przeciez ludzie go kupuja normalnie do grania na PC

ja głosuje na 2x0 bo temat z dupy po prawdzie na dłuzsza mete wali mnie to co bedzie robił koles obok mnie grajacy ale wkurza sama proba legalizowanie tego i downienia sie nad tym ze moze to i fer.

BTW rage mode ABCD na padzie odpalałem z 2 buttonow i 2 triggerow i jakos było