Posted March 17, 200916 yr Panowie, zauważyłem, że za dużo (pipi)i się na tym forum o bzdetach jak bindowanie przycisków i opcje gry po sieci a nie poruszono najważniejszej jak dotąd sprawy. Czy postaci konsolowe, którcyh to polscy pro-gracze nie mogą wybierać na automatach, powinny być banowane na oficjalnych polskich turniejach? Zagłosowałem na tak, bo co się stanie kiedy do kraju przyjedzie Umehara* i stanie do walki z najlepszym polskim Danem? Żal jak (pipi)/ten temat! *Dobrze (pipi)a wiem, że to niemożliwe ale odrobina teorii nie zaszkodzi EDIT: lol edycja skasowała mi głosy Edited March 17, 200916 yr by ornit
March 17, 200916 yr nie. Fagatowi do pięt żadna z tych postaci nie dorasta, zaś sam Seth ze swoim hp i dmg jest większym żartem niż dan.
March 17, 200916 yr Na razie nie banowac bo : - jest za wczesnie by stwierdzic ze jakas postac jest przesadzona - zasady sa jasne ze turniej jest rozgrywany na konsoli wiec arcadowcy jak sie boja to moga zrezygnowac z uczestnictwa - nie jest wykluczone ze arcadowiec ma konsole w domu - prawdopodobienstwo ze arcadowiec zjawi sie na polskim turnieju jest znikome
March 17, 200916 yr Oczywiście, że nie banować bo Rose i Sakura to jedyne postacie które mi podchodzą;]. Czekam na DLC z Mokoto (haha dobre, nie?) i ch.uj;f. Edited March 17, 200916 yr by Aramis
March 17, 200916 yr MOim zdaniem zostawic je w spokoju a jak ktos dostanie kiedys od Dana to bedzie o czym pisac ;]