Opublikowano 17 marca 200916 l Zamierzam w najbliższym czasie wy(pipi)ić z listy userów ludzi którzy się nie udzielają. Dobry pomysł?
Opublikowano 17 marca 200916 l \m/Fuck Yeah!\m/ Miejsce tylko dla trö fanów gier muzycznych! Edytowane 17 marca 200916 l przez Pelipe
Opublikowano 17 marca 200916 l Co do porządków to możesz wywalić mój topic z osiągnięciami. Próbowałem zrobić tu takie małe scorehero, ale inicjatywa się nie przyjęła. ...a poza tym nie chce mi się go aktualizować ;p
Opublikowano 17 marca 200916 l chyba kącik jeszcze jest za młody, żeby już wypierdzielać nieaktywnych userów. daj im jeszcze szansę.
Opublikowano 17 marca 200916 l Ping, sam wypierdalaj Nie no, żart. Nie każdy musi być hiper-aktywny. Daj im trochę czasu, żeby się oswoić
Opublikowano 18 marca 200916 l Jak ktoś nie ma o czym pisać albo nie widzi sensu żeby pisać byle gówno jakie stanowi tutaj około 30 % postów to po co go od razu wywalać? Edytowane 18 marca 200916 l przez Wallerot
Opublikowano 18 marca 200916 l Ee, po co? Przeszkadzaja Ci? 30% pewnie tylko czyta, pomysł nietrafiony, nie ma co wprowadzać jakichs decyzji na siłę.
Opublikowano 18 marca 200916 l 30% pewnie tylko czyta ... a wypowie się gdy będzie miało coś logicznego do przekazania. Grupowiec jest świeży - czas pokaże.
Opublikowano 18 marca 200916 l Autor Ok, przychylam się do Waszej decyzji i nic nie ruszam w każdym razie z dnia na dzień pozyskujemy nowych userów więc zapowiada się dobrze