Skocz do zawartości

Porządki

Featured Replies

Opublikowano

Zamierzam w najbliższym czasie wy(pipi)ić z listy userów ludzi którzy się nie udzielają. Dobry pomysł?

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co do porządków to możesz wywalić mój topic z osiągnięciami. Próbowałem zrobić tu takie małe scorehero, ale inicjatywa się nie przyjęła.

...a poza tym nie chce mi się go aktualizować ;p

Opublikowano

chyba kącik jeszcze jest za młody, żeby już wypierdzielać nieaktywnych userów. daj im jeszcze szansę.

Opublikowano

Jak ktoś nie ma o czym pisać albo nie widzi sensu żeby pisać byle gówno jakie stanowi tutaj około 30 % postów to po co go od razu wywalać?

Edytowane przez Wallerot

Opublikowano

Ee, po co? Przeszkadzaja Ci?

30% pewnie tylko czyta, pomysł nietrafiony, nie ma co wprowadzać jakichs decyzji na siłę.

Opublikowano
30% pewnie tylko czyta

... a wypowie się gdy będzie miało coś logicznego do przekazania. Grupowiec jest świeży - czas pokaże.

Opublikowano
  • Autor

Ok, przychylam się do Waszej decyzji i nic nie ruszam ;) w każdym razie z dnia na dzień pozyskujemy nowych userów więc zapowiada się dobrze :)