Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

GH:Metallica

Featured Replies

Opublikowano

ehh. Fade To Black jest łatwe. Miałem 5* za pierwszym podejściem na Expert+.

A dziś idę po przejściówkę i po pałeczki bo mi się złamały :lol3: .Epic Fail :lol:

• Odpowiedzi 182
  • Wyświetleń 29,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Pewnie mini jack splitter.Mam to w domu ale tylko raz z tego korzystalem.

ehh. Fade To Black jest łatwe. Miałem 5* za pierwszym podejściem na Expert+.

Ehh i zabiles moj zapal.

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

Ja używałem takie splita i nie ma szans, na tym (pipi)owo się gra chyba, że ma się 2 identyczne stopy i jakoś da się zrobić, że gdy 1 stopa jest wciśnięta druga działa.

Opublikowano

Ej, a ja mam pytanko.

Grałem sobie dziś w pro-face-offa.

Ok, wbijam.

Poziom Expert, Whiplash i gramy z kolesiem. A patrze kur.wa on na hardzie gra O__o. I tak dostał w(pipi), ale to jest trochę dziwne.

Opublikowano
Ej, a ja mam pytanko.

Grałem sobie dziś w pro-face-offa.

Ok, wbijam.

Poziom Expert, Whiplash i gramy z kolesiem. A patrze kur.wa on na hardzie gra O__o. I tak dostał w(pipi), ale to jest trochę dziwne.

Bug, coś podobnego miałem na GH3. Przypadłość "rodzinna"?

Opublikowano

Wczoraj gadałem z Pelipe na GG, mówiłem mu jakie multi jest z(pipi)ane, a on, że przesadzam, dziś gramy i Pelipe "co to (pipi) jest" "po(pipi)ało ich" - nie było kariery w bandzie przez neta :o, już nie mówiąc o tych odliczaniach, losowaniach i systemie preferencji ;)...

Opublikowano

To jest już po(pipi)ane.

Gram Pro-face offa.

Ja exp a koleś medium. I jakim kur'wa prawem jemu więcej punktów za nutki leci..

Ja się kur'wa męcze a ten na lajcie ma tyle co ja...

Opublikowano
  • Autor

Tez kiedys myslalem ze aha mam expa wiecej nutek wiec na luzie kolesie pojade.Nic bardziej mylnego.Dlatego online jak chce pograc to tylko RB.GH:M sluzy mi do zabawy tylko w singlu.

Opublikowano

No to przecież już w GH jest ten z(pipi)any system. Grałem z gościem, koleś na hoście, dlatego wybierał piosenkę. Ja pojechałem ostro i wziąłem Experta, koleś... Easy. No a że ku.rwa był hostem to wybrał TTFAF. Wku.rwiłem się, bo miał strike'a ileśtam setek, a ja się męczyłem i wyszedłem :E

Opublikowano

Trzeba było wcisnąć czerwony zanim wybierze piosenkę...akurat w GH3 system jest bardzo w porządku.

Opublikowano
  • Autor
Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â paradoksalnie â świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy.

Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT?

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano
Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy.

a który to tryb?

Opublikowano
Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy.

a który to tryb?

Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa.

Przeliterować? :rolleyes:

To już nawet ja tą opcje zobaczyłem gdy miałem grę dwa dni :P

Poszukajcie bodajże w cheatach, albo opcjach gry.

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Jedna rzecz mnie dziwi i jednocześnie strasznie wkorwia w graniu na perce. Może to tylko takie wrażenie ale...

Wiadomo, w Rb najbardziej liczy się pedał i czerwony. Jak tego nie trafiamy to jest ciężkawo cokolwiek przejść. A tutaj co? W takim Dyer's Eve np., expert oczywiście, nie trafiam większości fioletowego i jest git. Ale tylko do pewnego momentu :huh: Jakieś 40% i od razu wszystko robi się czerwone, a nie failuje na pewno więcej (czy nawet dużo więcej) niż na początku.

Nie wiem, może mam jeszcze jakieś omamy poświąteczne albo panowie z Neversoftu coś czitują i podnoszą poziom w trakcie gry.

Opublikowano

a który to tryb?

Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa.

Przeliterować? :rolleyes:

To już nawet ja tą opcje zobaczyłem gdy miałem grę dwa dni :P

Poszukajcie bodajże w cheatach, albo opcjach gry.

Ja (pipi)e. Jak się nazywa pytam.

Opublikowano
  • Autor

Dobra wqrwilem sie, powaga.Dlaczego kazde DLC jakie mialem na starym profilu dziala z grami a Death Magnetic za chiny??MOze ja nie wiem jakis mega uber tajny trik jest na to?