Opublikowano 9 kwietnia 200916 l ehh. Fade To Black jest łatwe. Miałem 5* za pierwszym podejściem na Expert+. A dziś idę po przejściówkę i po pałeczki bo mi się złamały :lol3: .Epic Fail
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Autor Pewnie mini jack splitter.Mam to w domu ale tylko raz z tego korzystalem. ehh. Fade To Black jest łatwe. Miałem 5* za pierwszym podejściem na Expert+. Ehh i zabiles moj zapal. Edytowane 9 kwietnia 200916 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Ja używałem takie splita i nie ma szans, na tym (pipi)owo się gra chyba, że ma się 2 identyczne stopy i jakoś da się zrobić, że gdy 1 stopa jest wciśnięta druga działa.
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Ej, a ja mam pytanko. Grałem sobie dziś w pro-face-offa. Ok, wbijam. Poziom Expert, Whiplash i gramy z kolesiem. A patrze kur.wa on na hardzie gra O__o. I tak dostał w(pipi), ale to jest trochę dziwne.
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Ej, a ja mam pytanko. Grałem sobie dziś w pro-face-offa. Ok, wbijam. Poziom Expert, Whiplash i gramy z kolesiem. A patrze kur.wa on na hardzie gra O__o. I tak dostał w(pipi), ale to jest trochę dziwne. Bug, coś podobnego miałem na GH3. Przypadłość "rodzinna"?
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Autor Nie bug tylko tak jest ze kazdy wiebiera swoj poziom trudnosci.Mowilem ze zje.bany multi tam jest?Taaa chyba tak :]
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Wczoraj gadałem z Pelipe na GG, mówiłem mu jakie multi jest z(pipi)ane, a on, że przesadzam, dziś gramy i Pelipe "co to (pipi) jest" "po(pipi)ało ich" - nie było kariery w bandzie przez neta :o, już nie mówiąc o tych odliczaniach, losowaniach i systemie preferencji ...
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Autor No to nie bedac zlosliwym Pelipe masz juz swoje wlsne argumenty hyhy Ogolnie to jednak zenada jest.
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l Na pewno nie ruszą. Gdyby mieli to zrobić, zrobiliby to już przy WT.
Opublikowano 9 kwietnia 200916 l To jest już po(pipi)ane. Gram Pro-face offa. Ja exp a koleś medium. I jakim kur'wa prawem jemu więcej punktów za nutki leci.. Ja się kur'wa męcze a ten na lajcie ma tyle co ja...
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l Autor Tez kiedys myslalem ze aha mam expa wiecej nutek wiec na luzie kolesie pojade.Nic bardziej mylnego.Dlatego online jak chce pograc to tylko RB.GH:M sluzy mi do zabawy tylko w singlu.
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l No to przecież już w GH jest ten z(pipi)any system. Grałem z gościem, koleś na hoście, dlatego wybierał piosenkę. Ja pojechałem ostro i wziąłem Experta, koleś... Easy. No a że ku.rwa był hostem to wybrał TTFAF. Wku.rwiłem się, bo miał strike'a ileśtam setek, a ja się męczyłem i wyszedłem :E
Opublikowano 10 kwietnia 200916 l Trzeba było wcisnąć czerwony zanim wybierze piosenkę...akurat w GH3 system jest bardzo w porządku.
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Autor Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â paradoksalnie â świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? Edytowane 15 kwietnia 200916 l przez El Loco Chocko
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? a który to tryb?
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Autor No to ja sie wlasnie pytam hehe. Z tej recenzji : http://www.gry-online.pl/S020.asp?ID=5445
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? a który to tryb? Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Przeliterować? To już nawet ja tą opcje zobaczyłem gdy miałem grę dwa dni Poszukajcie bodajże w cheatach, albo opcjach gry. Edytowane 15 kwietnia 200916 l przez Fisiu
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Jedna rzecz mnie dziwi i jednocześnie strasznie wkorwia w graniu na perce. Może to tylko takie wrażenie ale... Wiadomo, w Rb najbardziej liczy się pedał i czerwony. Jak tego nie trafiamy to jest ciężkawo cokolwiek przejść. A tutaj co? W takim Dyer's Eve np., expert oczywiście, nie trafiam większości fioletowego i jest git. Ale tylko do pewnego momentu Jakieś 40% i od razu wszystko robi się czerwone, a nie failuje na pewno więcej (czy nawet dużo więcej) niż na początku. Nie wiem, może mam jeszcze jakieś omamy poświąteczne albo panowie z Neversoftu coś czitują i podnoszą poziom w trakcie gry.
Opublikowano 15 kwietnia 200916 l Jeśli już mowa o dodatkowych smaczkach, to muszę wspomnieć o bardzo ciekawym trybie gry dla perkusji. Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Usłyszymy tylko gitary oraz wokal. Naszym zadaniem jest... po prostu granie na perkusji. Gra symuluje brzmienie instrumentu z sampli danej piosenki, a my możemy sobie po prostu jamować. Kolejny, naprawdę ciekawy dodatek, który â�� paradoksalnie â�� świetnie się sprawdza i sprawia wiele frajdy. Ten tryb dziala tylko na dramsach z GH:WT? a który to tryb? Możemy uruchomić każdy kawałek Metalliki z wyłączoną ścieżką Larsa. Przeliterować? To już nawet ja tą opcje zobaczyłem gdy miałem grę dwa dni Poszukajcie bodajże w cheatach, albo opcjach gry. Ja (pipi)e. Jak się nazywa pytam.
Opublikowano 20 kwietnia 200916 l Autor Dobra wqrwilem sie, powaga.Dlaczego kazde DLC jakie mialem na starym profilu dziala z grami a Death Magnetic za chiny??MOze ja nie wiem jakis mega uber tajny trik jest na to?