Posted April 1, 200916 yr więc tak kupiłem tydzien temu konsole xbox 360 i niemam pojecia jak uruchomic xbox live gold na 30 dni ktore powinienem miec jezeli kupiłem nową konsole .
April 1, 200916 yr Tworzysz nowe konto podłączasz kabel ethernet jesli sieć blokuje MAC to dodajesz go w konsoli i normalnie rejestrujesz konto przy pomocy konsoli i internetu po rejestracji dostaniesz status gold, przy pierwszych trzech razach. (3 różne konta) Edit : signap mnie ubiegł Edited April 1, 200916 yr by Nightmare90
April 1, 200916 yr Powiedzmy że masz nówke konsole ze sklepu podłączasz ją i tworzysz zwykłe konto np. userPL wpinasz kabel internetowy np. z modemu czy z czego tam masz internet i sprawdzasz w konsoli połączenie czy , aby napewno masz ten internet w samej konsoli i wtedy dajesz dołącz do usługi xbox live i tam musisz podać szereg informacji jak mail, dane osobowe i koniecznie kod pocztowy (jeśli logujesz sie na USA musisz znajść kod i miasto tam pasujące) wtedy kończysz tą rejestracje i automatycznie powinieneś mieć Golda, oczywiście jeśli konsola napewno była nówką.
April 1, 200916 yr Ja mam pytanie drugą mańkę Jak zrobić by nie dostać 30 dni gold? Boję się, że jak zrobię konto na konsoli to dostanę golda (który się zmarnuje), a chcę mieć srebrne, ale być online.
April 2, 200916 yr Ja sobie stworzyłem Gamertaga na stronie Xboxa, a nie na konsoli i przy pierwszym podpięciu konsoli do neta golda na to konto nie dostałem
April 2, 200916 yr tak na 100 % jest nówką kupiłem jak 8 dni temu w rtv euro agd a jak naciskam na dolą do usługi xbox live to tam najpierw mam podac meil potem haslo wiec musze sie zarejestrowac na stronie internetowej xbox live zrobilem tak wpisałem haslo i email wstukałem do konsoli weszlo i mam albo zapłacic odrazu przez kartę kredytową lub kartę abonamentową .
April 2, 200916 yr Musisz wybrać że nie chcesz na razie golda i ci automatycznie da triala jak wybierzesz konto silver