Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

jak uruchomic xbox live trial 30 dniiowy przy nowej konsoli

Featured Replies

Opublikowano

więc tak kupiłem tydzien temu konsole xbox 360 i niemam pojecia jak uruchomic xbox live gold na 30 dni ktore powinienem miec jezeli kupiłem nową konsole .

• Odpowiedzi 8
  • Wyświetleń 15,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Zaloz sobie konto "karte gracza" gdy bedziesz podpiety do live

Opublikowano

Tworzysz nowe konto podłączasz kabel ethernet jesli sieć blokuje MAC to dodajesz go w konsoli i normalnie rejestrujesz konto przy pomocy konsoli i internetu po rejestracji dostaniesz status gold, przy pierwszych trzech razach. (3 różne konta)

Edit : signap mnie ubiegł ;)

Edytowane przez Nightmare90

Opublikowano

ethernet to kabel od internetu zrobilem juz jedno konto i nie dostalem live gold

Opublikowano

Powiedzmy że masz nówke konsole ze sklepu podłączasz ją i tworzysz zwykłe konto np. userPL wpinasz kabel internetowy np. z modemu czy z czego tam masz internet i sprawdzasz w konsoli połączenie czy , aby napewno masz ten internet w samej konsoli i wtedy dajesz dołącz do usługi xbox live i tam musisz podać szereg informacji jak mail, dane osobowe i koniecznie kod pocztowy (jeśli logujesz sie na USA musisz znajść kod i miasto tam pasujące) wtedy kończysz tą rejestracje i automatycznie powinieneś mieć Golda, oczywiście jeśli konsola napewno była nówką.

Opublikowano

Ja mam pytanie drugą mańkę :) Jak zrobić by nie dostać 30 dni gold?

Boję się, że jak zrobię konto na konsoli to dostanę golda (który się zmarnuje), a chcę mieć srebrne, ale być online.

Opublikowano

Ja sobie stworzyłem Gamertaga na stronie Xboxa, a nie na konsoli i przy pierwszym podpięciu konsoli do neta golda na to konto nie dostałem ;)

Opublikowano

tak na 100 % jest nówką kupiłem jak 8 dni temu w rtv euro agd a jak naciskam na dolą do usługi xbox live to tam najpierw mam podac meil potem haslo wiec musze sie zarejestrowac na stronie internetowej xbox live zrobilem tak wpisałem haslo i email wstukałem do konsoli weszlo i mam albo zapłacic odrazu przez kartę kredytową lub kartę abonamentową .

Opublikowano

Musisz wybrać że nie chcesz na razie golda i ci automatycznie da triala jak wybierzesz konto silver

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.