Jump to content

A bit of Fry and Laurie

Featured Replies

Posted

Jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy, duet Brytyjskich komików. Autorami wszystkich skeczy oraz ich głównymi wykonawcami byli Stephen Fry i Hugh Laurie. Obaj znani również z serialu "Czarna Żmija" gdzie wystąpili u boku Rowana Atkinsona. Szkoda, że światową sławę przyniósł mu dopiero serial "House".

Chyba jedyni Brytyjczycy, których mowę potrafię zrozumieć :D

Ciekawi mnie czy kiedykolwiek zostanie to wydane na DVD w Polsce.

Lepiej będzie przenieść ten temat do seriali. Przepraszam za błąd

Edited by rkBrain

• Replies 4
  • Views 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

No nie wiem, mi sie wydaje, że własnie większość osób zna Lauriego z czarnej żmii, nie z Housa, chociaz House jest bardziej na czasie.

To jest dobre

Edited by gekon

Czytałem sobie biografię Lauriego i właśnie mnie zaintrygował ten duet "House i Fry" (futurama), w niedługim czasie to obadam. Swoją drogą tak przyzwyczaiłem się do imidżu nieogolonego House'a, że jak widziałem ogolonego Lauriego w Stuardzie Malutkim to mi się śmiać chciało ;].

Czytałem sobie biografię Lauriego i właśnie mnie zaintrygował ten duet "House i Fry" (futurama), w niedługim czasie to obadam. Swoją drogą tak przyzwyczaiłem się do imidżu nieogolonego House'a, że jak widziałem ogolonego Lauriego w Stuardzie Malutkim to mi się śmiać chciało ;].

to zobacz sobie jak wyglada w czlowieku w zelaznej masce.