Posted April 4, 200916 yr Jeden z najlepszych, jeśli nie najlepszy, duet Brytyjskich komików. Autorami wszystkich skeczy oraz ich głównymi wykonawcami byli Stephen Fry i Hugh Laurie. Obaj znani również z serialu "Czarna Żmija" gdzie wystąpili u boku Rowana Atkinsona. Szkoda, że światową sławę przyniósł mu dopiero serial "House". Chyba jedyni Brytyjczycy, których mowę potrafię zrozumieć Ciekawi mnie czy kiedykolwiek zostanie to wydane na DVD w Polsce. Lepiej będzie przenieść ten temat do seriali. Przepraszam za błąd Edited April 4, 200916 yr by rkBrain
April 4, 200916 yr No nie wiem, mi sie wydaje, że własnie większość osób zna Lauriego z czarnej żmii, nie z Housa, chociaz House jest bardziej na czasie. To jest dobre Edited April 4, 200916 yr by gekon
April 6, 200916 yr Czytałem sobie biografię Lauriego i właśnie mnie zaintrygował ten duet "House i Fry" (futurama), w niedługim czasie to obadam. Swoją drogą tak przyzwyczaiłem się do imidżu nieogolonego House'a, że jak widziałem ogolonego Lauriego w Stuardzie Malutkim to mi się śmiać chciało ;].
April 6, 200916 yr Czytałem sobie biografię Lauriego i właśnie mnie zaintrygował ten duet "House i Fry" (futurama), w niedługim czasie to obadam. Swoją drogą tak przyzwyczaiłem się do imidżu nieogolonego House'a, że jak widziałem ogolonego Lauriego w Stuardzie Malutkim to mi się śmiać chciało ;]. to zobacz sobie jak wyglada w czlowieku w zelaznej masce.