Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Rock Band : The Beatles

Featured Replies

Opublikowano

Gra uka?e si? na konsolach PS3, X360 i Wii. W naszym kraju produkt zostanie wydany przez firm? Electronic Arts Polska

Nowosc:D

• Odpowiedzi 130
  • Wyświetleń 25,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Yo, check it ! I is excited with this :D

Cztery piosenki z The Beatles: Rock Band

Dla mnie świetna sprawa te wizualizacje - tradycyjne "raz, zwei, three, quattro", potem chwila w studio i wchodzimy w świat teledysku. A widjo do "Sgt. Pepper's..." to jakiś odlot ;] Przy tym wszystko oprawione naprawdę ładną graficzką.

No i DLC szykuje się naprawdę soczyste. To mnie skłania do kupna Xbox'a Elite ze 120 GB, coby mieć miejsce na to wszystko (RB2, TB:RB, dowolne GH z DLC :o lollolol). Poprzedni X padł ( [*]), stąd motywacja do kupna takiego a nie innego modelu. Jeżeli instrumenty w Polsce będzie można dostać w relatywnie konkretnej cenie, to może uznam to za bodziec do wymiany instrumentów.

Edytowane przez Keymaker

Opublikowano

nvm

Edytowane przez Fisiu

Opublikowano

Jako, że wersja z chłopakami z Liverpoolu jest pierwszą, która tak naprawdę mnie interesuje w świecie Rock Band to mam pytanie. Czy zwykły headset od Xbox Live zadziała jako mikrofon w grze? Bo fajnie by było grać na gitarze i śpiewać niczym John czy Paul.

Opublikowano

Tak, ale jakościowo jest naprawdę słaby, więc się nie jaraj za bardzo.

Opublikowano

I grając na gitarze będziesz męczył się z padem jeszcze, bo do niego trzeba podłączyć hs jak chcesz śpiewać.

Opublikowano

Spytałem się w Warszawkim empiku o Beatelsów i mają mieć we wrześniu na plejaka i x'a za 229zł. Jeszcze jedno, nie będzie zestawu z instrumentami, czy samych instrumentów, tylko gra.

Opublikowano

No bo zobacz, jest fan Beatelsów, ew. osoba chcąca kupić grę, zajarana podchodzi do kasy bierze i mówi "Grę proszę i intstumenty do tego proszę" - "Intrumentów do Beatelsów w Polsce nie ma" - "WTF!?" - "Ale może pan kupić zestawik do GH:WT, oczywiście kompatybilny z TB:RB" - "Dawaj pan, nie gadaj". :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem, że fun raczej średni z te gry. Niby wczuwka jest, ale IMO gra tylko dla fanów. Nawet bardziej niż Metallica.

Opublikowano

Z solówkami na gitarce raczej ciężko pewnie xd?

Opublikowano

Grałem tylko na perce.

Ale że ciężko, że co? Że niby nie ma? Są...

Opublikowano

No w sensie że lipne.

Opublikowano

"Mamo zrob mi dzis sushi-ty nie lubisz sushi marcinku-wiem ze nie lubie, ale bym zjadl, koledzy tez jedza"

Edytowane przez El Loco Chocko