Opublikowano 6 listopada 200915 l Nie jestem jak Remek i nie umiem recenzować gjer :F Najlepiej zestaw pytań i odpowiadam, tak mi najłatwiej.
Opublikowano 6 listopada 200915 l W sumie to łatwy jest - grałem tylko na perce na razie. 90% kawałków, które do tej pory zagrałem, mam GS. Niektóre po 100% Znajdą się jednak takie, do których trochę skilla potrzeba.
Opublikowano 6 listopada 200915 l Kawałki łatwe na perce, aczkolwiek ja ze swoim zje.banym kitem nie mogę ugrać za dużo GSów. Wpie.rdalam nutki IDEALNIE a gra mi i tak nie zalicza Gra jest bardzo przyjemna jeżeli ktoś lubi przyjemną muzykę. Czyli teksty z sensem/coś zagrane ze skillem odpada. Taka popowa popierdółka na imprezy jest z tego. A- no i nie rozumiem tej "cenzury DLC". Nie ma Metalliki dajmy na to, ale "Fear of the Dark" Ironów można zagrać, ale innych ich kawałków już nie... Edytowane 6 listopada 200915 l przez qb3k
Opublikowano 7 listopada 200915 l Kurewa, im więcej gram tym lepszy okazuje się ten Rock Band Dużo fajnych kawałków, od chu.ja opcji customizowania. Straszna radocha jest np. przy "Summer of 69'" Adamsa albo przy charakterystycznej perce i przejściach na niej w "Ghostbusters". Morda sama się śmieje Polecam! Edytowane 7 listopada 200915 l przez qb3k
Opublikowano 7 listopada 200915 l No tylko, że nie podoba mi się to, iż powtarza się motyw z RB2, gdzie po prostu gramy bardzo często te same kawałki.
Opublikowano 7 listopada 200915 l tygrysek w menu jest słodki... :potter: ...a i gra jest superowa Edytowane 7 listopada 200915 l przez AdaSKo2211
Opublikowano 9 listopada 200915 l Raczej z sellem nie będzie tak łatwo, bo w pudełku jest kod na export songów, nie wiem kto by chciał taki bubel bez możliwości exportu piosenek
Opublikowano 26 listopada 200915 l Gra już do mnie leci z UK (127zł...). Wiem, że połowę osób z tego tematu wykurzył MS, ale może ktoś znajdzie się do wspólnego grania w przyszłym tygodniu?
Opublikowano 26 listopada 200915 l Możemy pograć po połowie grudnia razem, bo wtedy będę miał nowego Xboxika
Opublikowano 26 listopada 200915 l Kurczę dobra opcja z tym Lego O_o Ja chyba niestety postawię na Episodes from LC w tym miesiącu, ew. gdzieś w grudniu najszybciej zamówię.
Opublikowano 26 listopada 200915 l Key - dvd.co.uk Gra za 27funtów + funt za wysyłkę. Trzeba coś płacić za transfer utworów do RB2? Edytowane 26 listopada 200915 l przez jarken
Opublikowano 26 listopada 200915 l Z tego co się orientuję, to w pudełku jest kod do importu, także Nie ma importu i sprzedaży Nie do końca w każdym razie ;]
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Ale co jest ten kod czy nie? Bo jeżeli trzeba wpisać kod i do tego zapłacić 800msp- porażka. Powinna być chociaż możliwość odsprzedaży jako pełnoprawny produkt przy takiej cenie importu piosenek
Opublikowano 3 grudnia 200915 l Jest i kod i płatność. Może uda się opchnąć samą grę na allegro osobie, która nie potrzebuje transferu.