Jump to content

Bleach : Soul Carnival

Featured Replies

Posted

Aż żal że trzeba sobie przerabiać PSP... Ale dla takich gier się opłaca!

Przepiękna grafika, muzyka i voice bohaterów mistrzowski, grywalna a do tego długa i jeszcze te świetne scenki :D

Nowa forma Bleach'a- Bijatyka chodzonka... Jak dla mnie dobrze że zrobili taką wersję a nie znów 1VS1.

Naprawdę miło się gra w tą grę.

Czy dla was też gra jest dobra? Zapraszam do dyskusji.

• Replies 15
  • Views 5.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Naprawdę fajna giera z tego Bleach'a,diametralnie różni się od serii Heat the Soul.Dużo postaci do odblokowania oraz dodatków(szkoda że wszystko po jap.) i szkoda tylko że nie możemy chodzić wszystkimi postaciami z anime a tylko 20-paroma.

nie widze tam przepieknej grafiki, gra wyglada jak zrobiona na ds'a

• 1 month later...

Całkiem przyjemne, niestety szybko robi się monotonne + postaci wyglądają jak zrobione we flashu.

Aż żal że trzeba sobie przerabiać PSP... Ale dla takich gier się opłaca!

Przecież gry na PSP są region free? :)

super wypas gierka, najlepszy bleach jaki kiedykolwiek wyszedl. Gra jest caly czas latwiutka, ale na ostatnim bossie mozna sie zagiac ;]

Polecam.

mimo że bleach nie oglądałem to jako fan tego typu gierek zacząłem w nią grać i przyznam że całkiem przyjemna jest :) szkoda że jest tylko jap. język ;/

• Author

Ping- A cena za gre+Transport... Aż strach pomyśleci ile by to wyniosło kasy...

Nie interesuje się importem a już w szczególności nie z Japonii...

6-stka jest nowa, więc i cenę ma odpowiednią (50$), ale znając życie niedługo wyjdzie w japońskiej platynie (25$), tak jak części 1-5. Z wysyłką +5$.

A to już chyba nie jest drogo?

Nie chodzi o Heat The Soul tylko o Soul Carnival ;) Heat The Soul to (pipi) maksymalne ;D

• 4 months later...

w nowa nie gralem ale patrzac na poprzednie 5 (lol) monotonia zabija po kilku walkach. System jest z dupy totalnie, chyba ze naprawde cos zmienili w tej najnowszej. W kazdym razie poprzednie mi ja tak obrzydzily ze jakos mi sie do niej nie pali. Mowa oczywiscie o Heat The Soul, zeby nie bylo niedomowien ;] Teraz czekam na druga czesc Carnivala ktory jest spoko xD

Trzeba lubic takie gry i byc fanem bleach ;p postacie sa dobrze odwzorowane, techniki z anime tez. Odpalam sobie co jakis czas na chwile i powoli przechodze story. Szostka ma najwiecej postaci, nie wiem czym sie rozni od poprzednich czesci