Opublikowano 9 maja 200915 l Witam, mam nadzieje że redaktorzy/modzi nie będą mieć do mnie pretensji. W tym temacie chciałbym wstawiać moją "twórczość" czyli podobizny zgredów, komiksy i wszystko co związane z psx'extreme (yeah ;'D). Jesli zalozyłem temat w złym dziale, to wybaczcie. Taki random, wypadło na sciere:
Opublikowano 10 maja 200915 l Fajna podobizna, tylko Ściery tak dobrze uczesanego nie widziałem jak długo (od początku) PE czytam
Opublikowano 20 maja 200915 l Autor Butcher wykonany nieco inną technika. Ta kolorystyka nie pasuje do niego, wiec zrobie jeszcze inna wersje .
Opublikowano 21 maja 200915 l O ja cie! ale morda tam na samej górze. Czyja to? Powieszę na drzwiach od pokoju i nikt mi nie będzie przeszkadzał w czasie grania. Edytowane 21 maja 200915 l przez Kisa v16